Haberler

Hatay Valisi Topaca, Samandağlılarla İftarda Buluştu

Hatay Valisi Ercan Topaca, Samandağ'da bulunan kanaat önderleri, muhtarlar, kurum müdürleri ve vatandaşlarla iftarda biraraya geldi.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Samandağ'da bulunan kanaat önderleri, muhtarlar, kurum müdürleri ve vatandaşlarla iftarda biraraya geldi.

Topaca, Samandağ Kaymakamlığı tarafından bir restoranda organize edilen iftarda yaptığı konuşmada, Samandağ'ın çevresi, kültürü, denizi ve  insanlarıyla Hatay'ın en güzel köşelerinden birisi olduğunu belirtti.

Samandağ'ın sınırın en uç noktasında bulunduğunu ifade eden Topaca, şöyle devam etti:

"İlçenin gelişmesi, güzelleşmesi, hayatın kolaylaşması, insanlarının huzurlu olması ve geleceğe huzur içerisinde bakması devletimiz için çok önemli bir husustur. Samandağ sınırın son noktası olması itibariye coğrafi şartlardan kaynaklanan dezavantajı avantaja dönüştürmek hususunda vali olarak elimdeki inisiyatifi Samandağlıların lehine kullanmaya çalışıyorum"

Samandağ'da eğitim, turizm, sağlık ve altyapıda yapılan yatırımları anlatan Topaca, Hatay'ın tüm ilçelerine hiçbir şekilde ayrım yapmadan hizmet götürmeye çalıştıklarını kaydetti.

Topaca, Ramazan Bayramı'nın ülkeye, millete ve devlete  barış, huzur, sağlık ve güzellikler getirmesini diledi.

İftar yemeğine Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, 2'nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Ali Tuna, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras,  İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Topaca Samandağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title