Haberler

Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaretler

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Ali Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Ali Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Lekesiz, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay'ın farklılıkları, coğrafyası, sınırı, limanı, Amanosları, derin tarihi, zengin kültür mirası, girişimci insanı ile adeta cennet gibi bir il olduğunu kaydetti.

Önemli olanın Hatay'ın ilçeleriyle beraber bugünkü durumundan daha iyi şekilde ayağa kalkması olduğunu ifade eden Lekesiz, bu amaca hizmet ettiklerini belirtti.

Hatay'ın büyükşehir olması ile yeni kurulan dört ilçeden biri olan Antakya'nın markasının yaşaması ve yaşatılması açısından önemli olduğunu altını çizen Lekesiz, MHP Antakya İlçe Başkanı Yıldırım ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MHP Antakya İlçe Başkanı Yıldırım da kabullerinden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür ederek yeni yönetimini tanıttı.

Vali Lekesiz, ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Hatay Şube Başkanı Cengiz Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinide makamında kabul etti.

İlim Yayma Cemiyeti Hatay Şube Başkanı Cengiz Yıldız, ziyarette Vali Lekesiz'e eğitim alanında sürdürdükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Lekesiz Ali Yıldırım Antakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title