Haberler

Hatay Türkiye'ye Örnek Olsun

Türkiye'ye örnek olsunHATAY İskenderun İlçesi'ndeki esnaf odası başkanları, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesi birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenleyerek AK Parti, CHP, MHP, SP ve BBP ilçe başkanlarını bir araya getirdi.

Türkiye'ye örnek olsun

HATAY İskenderun İlçesi'ndeki esnaf odası başkanları, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesi birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenleyerek AK Parti, CHP, MHP, SP ve BBP ilçe başkanlarını bir araya getirdi.

Etkinliğe İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, esnaf odalarının başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Birlik Başkanı Uğur Fırat, referandum öncesi, sürecin iyi geçmesi, birlik ve beraberliğin ön planda tutulması amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Fırat "Türkiye bizim ülkemiz. Gemi hepimizin gemisi, vatan hepimizin vatanı. Kahvaltımız herhangi bir siyasi içeriğe yer vermemekte. Unutulmasın ki başka Türkiye yok. Bu sebeple birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri de atlatacağız" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hulusi Uğur da yaptıkları konuşmalarda birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları verdi.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title