Haberler

Hatay Suudi Arabistan'da İdamla Yargılanan Eşinin Kurtarılmasın İstedi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki çocuk annesi ve hamile Birgül Karadaş, Suudi Arabistan'da eşinin suçsuz yere tutuklanıp idam istemiyle yargılandığını belirterek gözyaşları içerisinde öKurtarın çocuklarımın babasını" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki çocuk annesi ve hamile Birgül Karadaş, Suudi Arabistan'da eşinin suçsuz yere tutuklanıp idam istemiyle yargılandığını belirterek gözyaşları içerisinde öKurtarın çocuklarımın babasını" dedi.Birgül Karadaş Suudi Arabistan'da iki çocuğu ve eşi Sinan ile birlikte Türkiye'den götürdükleri koltuk takımlarını mağazalara satarak ticaret yapıp geçimlerini sağladıklarını belirtti. Eşi Sinan Karadaş'ın arkadaşının Mersin limanından buzdolabı getirmesi için yardımını istediğini söyleyen Birgül Karakadaş yaşananları şöyle anlattı:

"Eşim sadece ihracatını yapmak üzere kabul etti. Bunun üzerine gelen konteynerin özel bölmelerinde güvenlik güçleri uyuşturucu hap buldu. Operasyon sonrası buzdolabı ihracatını yapmasından dolayı 25 ocak tarihinden tutukladılar. Duyduğumuz, hakkında ağırlaştırılmış idam isteniyor. Bizim vizemiz bitince çocuklarımı da alarak İskenderun'a geldim. Fırsat buldukça telefon ile görüşmeye çalışıyorum. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması sonucunda eşimin hiçbir şekilde suçunun olmadığını tespit etti. İnternet aracılığı ile Cumhurbaşkanlığına yazdım. Başbakanlığa yazdım Dışişleri ile görüştüm. Eşim suçsuz, büyüklerimizden yardım bekliyoruz.ö

On gün sonra üçüncü çocuğunu dünyaya getireceğini gözyaşları içerisinde anlatan Birgül Karadaş,ö Büyük oğlum Sergen 10 yaşında, Raci 3,5. 10 gün sonra üçüncü çocuğumu dünyaya getireceğim. Çocuklarımı babasız büyütmek istemiyorumö diyerek gözyaşı döktü.

EVLADIMI KURTARIN

Küçük Raci'nin 'Neden ağlıyorsunuz?' sorusuna babaanne Esma Karadaş 'Yok anneciğim, ağlamıyoruz' diyerek teselli ederken, şunları söyledi:

"Şu doğacak çocuğun, oğlumun tek dileğiydi. Çocuğu doğduğunda yanında olmaktı. Allah biliyor herkeste biliyor oğlum böyle bir hatayı asla ve asla yapmaz. Gençliğinde, deliliğinde yapmadı. Çoluk çocuğa karıştıktan sonra asla çocuğum böyle işlere girişmez. Öyle bir çocuk da değil. Babamız gittikten sonra o hepimize sahip çıktı. Tek istediğimiz evine dönmesi.ö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan İskenderun Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title