Haberler

Hatay Şehitleri Gözyaşlarıyla Uğurlandı (3)

HAYRETTİN MENNAN DA TOPRAĞA VERİLDİ

19 yıllı polis memuru olan 1 çocuk babası şehit Hayrettin Mennan'ın cenazesi de baba evinin bulunduğu Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nin Kalecik Köyü'ne getirildi. 5'i kız 8 kardeş olduğu öğrenilen, anne ve babası vefat eden şehidin cenazesi, helallik alınmasının ardından tören için Kalecik Köyü İlkokulu bahçesine getirildi. Şehidin eşi Selver Mennan sedye ile getirilirken, 13 yaşındaki oğlu Turan Mennan ise gözyaşları içeresinde babasının tabutuna bakarak, "Baba ne olur gitme" dedi. Şehidin kardeşi Hayati Mennan ise ağabeyinin tabutu başında gözyaşı döküp, "Bundan sonra onu soranlara 'Şehit' diyeceğim ve Allah inşallah onun görevini bana nasip etsin. Emniyet müdürü gelecek bana söz verecekler, gardaşımın görevini bana verecekler. Onun bayrağını teslim alacağım ondan sonra defnettiririm" diye konuştu.

Şehit kardeşi Hayati Mennan, Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile görüştükten sonra cenaze namazına geçildi. İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun ikindin namazından sonra cenaze namazının ardından, şehit polis memuru Hayrettin Mennan'ın cenazesi, köy mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasanbeyli Osmaniye Kalecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title