Haberler

Hatay Pazaryeri'nde Tezgah Yerleri Belirlendi

Konak Belediyesi’nce geçtiğimiz ay üst örtüsü tamamlanarak hizmete açılan Hatay Kapalı Pazaryeri’nde satış yapacak esnafın tezgah yerleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Konak Belediyesi'nce geçtiğimiz ay üst örtüsü tamamlanarak hizmete açılan Hatay Kapalı Pazaryeri'nde satış yapacak esnafın tezgah yerleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Konak Belediyesi Encümen kararıyla haftanın üç günü kurulması kararlaştırılan pazarda, pazartesi ve perşembe günleri manav ve şarküteri esnafı, salı günü ise tuhafiye ve zücaciye esnafı tezgah açacak. Toplam 992 pazarcı esnafının katıldığı noter huzurundaki kura çekiminde hangi esnafın pazar yerindeki hangi tezgahta yer alacağının belirlendi. İlk olarak salı günü tezgah açacak olan tuhafiye ve zücaciye esnafı ardından da pazartesi ve perşembe günleri olmak üzere haftanın iki günü tezgah açacak olan manav ve şarküteri esnafının yerleri belirlendi. İzmir 21. Noteri huzurunda yapılan kurada önce sarı toplar içinde yazılı isimler ardından da tezgah numarası çekildi. Kura sonunda esnafa uymaları gereken kural ve kaidelerin yer aldığı bir taahhütname imzalatıldı. Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura çekimine İzmir Pazarcılar Esnafı Odası yöneticileri, Konak Belediyesi bürokratları ile pazarda satış yapacak esnaf katıldı.

ESNAFA UYARI

Kura çekimi sonunda pazarcı esnafını uyarmayı da ihmal etmeyen belediye yetkilileri bir gece önceden gelerek hazırlık yapmanın yasak olduğunu belirterek, esnaftan pazarın kurulacağı günün erken saatlerinde gelinmesini ve bölge sakinlerini rahatsız edecek gürültü kirliliği yaratmadan tezgahlarını açmalarını istedi. Çöp konusunda da pazarcıları uyaran yetkililer, temizlik konusunda titiz davranılmasını istedikleri esnaftan çöp yığınları oluşturmamalarını ve belediye temizlik işçilerine bu konuda destek olmalarını istedi.

İLK PAZAR BAYRAMDAN SONRA

Kura çekiminin tamamlanmasıyla birlikte artık Hatay semtinde sokakta pazar kurulmasına izin verilmeyecek. Encümen kararıyla belirlenen günler haricinde tezgah kurulmayacak. Hatay Kapalı Pazaryeri'nde ilk pazar ise Ramazan Bayramı sonrasında açılacak. 20 Temmuz Pazartesi günü manav ve şarküteri esnafı ilk kez tezgah açacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazaryeri İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title