Haberler

Hatay'ın Melekleri Topuk Yaylasında Sezona Hazırlanıyor

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyespor bir hafta sürecek kampına Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde başladı.

Hatay ekibi kampın son iki günü 29 - 30 Eylül'de Fenerbahçe'yle iki hazırlık maçı yapacak ve 1 Ekimde İstanbul'a geçerek, 2 Ekimde İstanbul Üniversitesi. ve 3 Ekim'de Beşiktaş'la hazırlık maçları oynayarak kampı tamamlayacak.

Takım koçu Hakan Acer yönetiminde, kampın çok güzel bir ortam ve doğa  koşullarında verimli bir şekilde geçtiğini belirten Hatay Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Nurettin Bilmez, yeni kurulan takımın kaynaşması ve yapılacak hazırlık maçlarıyla takımın istenilen seviyeye çıkması açısından kampın önemine dikkat çekti.

Genel Menajer Bilmez; sezon başlangıcından bu yana  takımın kurulmasında verdiği destekle büyük katkıları olan Kulüp Onursal Başkanı ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve Kulüp başkanı Serdar Güven'e teşekkür ederek ,hedeflerinin bu sezon TKBL de en azından play-offlar ve Türkiye Kupasında 8'li finallere kalmak ve olduğunu açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Topuk Yaylası Fenerbahçe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title