Haberler

Hatay'dan Kısa Kısa

HATAY (AA) Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yüzde 90 oranında tamamlanan İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

HATAY (AA)- Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yüzde 90 oranında tamamlanan İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Lekesiz, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, binanın hem Acil Durum ve Afet Yönetim Merkezi hem de Acil Çağrı Merkezi olması açısından Türkiye'de ilk olduğunu kaydetti.

Hatay'ın olası bir afet durumunda tüm verilerin sağlıklı olarak yerleştirildiği, izlenebildiği ve afetin sağlıklı olarak yönetilebildiği uygun bir mekana ihtiyaç duyan illerden biri olduğunu ifade eden Lekesiz, ihtiyaç duyulduğunda tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon halinde afetin sağlıklı bir şekilde yönetilebilmesinin önemli olduğunu belirtti.

-Vali Lekesiz'e ziyaret

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Serinyol 121. Er Eğitim Alay Komutanı olarak göreve başlayan Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan'ı makamında kabul etti.

Lekesiz, Albay Özcan'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Hatay hakkında bilgi verdi.

Hatay'ın çok özel ve güzel bir coğrafya olduğunu ifade eden Lekesiz, ilin her yönüyle Türkiye'nin özeti olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin insana sunduğu fırsatların ve sahip olduğu güzelliklerin hepsinin kentte bulunduğunu belirten Lekesiz, Özcan'ın sahip olduğu deneyim ve birikimiyle Hatay'a en iyi şekilde hizmet vereceğine inandığını bildirdi.

Lekesiz, kurumlar arası işbirliğinin şart olduğunu, bunun aksi durumunun sorunları çözümsüz hale getireceğini kaydetti.

Albay Özcan da kabulünden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür ederek, Hatay'da görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Celalettin Lekesiz Celalettin Lekesiz Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title