Haberler

Hatay'daki Kazaları Mobeseler Kaydetti

Hatay'daki kazaları mobeseler kaydetti Hatay'da yılın son 6 ayında meydana gelen kazaların bazıları mobese kameralarınca kaydedildi.

Hatay'daki kazaları mobeseler kaydetti

Hatay'da yılın son 6 ayında meydana gelen kazaların bazıları mobese kameralarınca kaydedildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Hatay'da yılın son 6 ayında meydana gelen kazaların görüntüler basın mensuplarıyla paylaşıldı. Görüntülerde, Arsuz ilçesinde Gökmeydan Mahallesi'nde seyreden bir araç, kontrolsüz bir şekilde karşı şeride geçince bir başka araçla çarpışıyor. Bir başka görüntüde yağışlı havada aşırı hız yapan otomobilin sürücüsünün kontrolünü kaybederek kaydığı ve bariyerlere çarparak durabildiği kaydediliyor. Kaza anında kaldırımda yürüyen bir kişinin, sürüklenen otomobili görmesiyle panikleyip kaçmaya çalışması görüntülere yansıyor.

BAGAJDAN DÜŞÜYOR

Dörtyol'da yaşanan kazada ise bagaj kapısı açık olan bir ticari araçtan yola düşen çocuk dikkatleri çekiyor. Araç sürücüsünün dikkatsizliği yüzünden düşen çocuk yolda hareketsiz bir şekilde yatarken sürücü, metrelerce gittikten sonra çocuğun düştüğünü fark edebiliyor. Çocuğun kazadan hafif sıyrıklarla kurtulması da şans olarak değerlendirildi.

Erzin ilçesinde ise aynı kavşakta farklı zamanlarda birbirinin aynısı denecek derecede benzeyen 3 kaza meydana geliyor. Dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalarda, otomobiller dönüş sırasında diğer yoldan gelen motosikletlere çarpıyor. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücülerinin geçirdiği şok ekranlara yansıyor. İskenderun'da yine bir kavşakta yaşanan kazalar görüntülere yansıyor. Kazaya neden olan ise aşırı hızla birlikte kırmızı ışıkta geçen araçlar. Samandağ'da da yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle yol kenarındaki yayaya çarpıyor. Bir başka kazada da yaya geçidinden geçen bir kadın, dikkatsizce geçen motosiklet sürücüsünün çarpmasıyla yere düşüyor.

Mobese'ye yansıyan kazalarda, can kaybının yaşandığı, yaralanma ve araçlarda maddi hasarların meydana geldiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökmeydan Arsuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title