Haberler

Hatay'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Hatay'da 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili il genelinde alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Hatay'da 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili il genelinde alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Vali Ercan Topaca, Valilik Tayfur Sökmen Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlerin ülke ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını, barış, huzur içinde geçmesini temenni etti.

Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunun altını çizen Topaca, şöyle devam etti:

"Seçimlerin adil, her türlü baskıdan ve tehditten uzak bir şekilde yapılması, milletin iradesinin sandığa yansıması çok önemli. Biz kamu yönetimi olarak bu süreçte herhangi bir sıkıntı olmaması, kamu düzeninin aksamaması ve kamu güvenliğinin sağlanması için gerekli ortamı sağlayacak ve bunun için de her türlü tedbiri alacağız. Seçimlerin güven içerisinde yürütülmesi bizlerin asli görevidir. Bu konuda arkadaşlarımızın gerekli adımları atacağından ve gerektiği zaman anında harekete geçeceklerinden şüphemiz yok."

Toplantıya 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Kadir Sertel Otcu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, 2'nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Ali Tuna, ilçe kaymakamları, ilçe jandarma komutanları ve ilçe emniyet müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Tayfur Sökmen Ercan Topaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title