Haberler

Hatay'da Laf Atma Kavgası: 2 Ölü

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde bir kafede 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada 32 yaşındaki Ekrem Şefikoğulları ile 27 yaşındaki Gökhan Tum av tüfeğiyle öldürüldü.

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde bir kafede 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada 32 yaşındaki Ekrem Şefikoğulları ile 27 yaşındaki Gökhan Tum av tüfeğiyle öldürüldü. Çifte cinayetle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'ndeki bir kafede meydana geldi. İddiaya göre 29 yaşındaki S.P. ve 33 yaşındaki O.K.B. ile Ekrem Şefikoğulları ve Gökhan Tum arasında 'laf atma' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın  kavga dönüşmesi üzerine pompalı tüfekle Ekrem Şefikoğulları ve Gökhan Tum'a ateş edildi. Şefikoğulları olay yerinde, Tum ise götürüldüğü Samandağ Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, S.P. ve O.K.B.'yi gözaltına aldı. Olayda kullanıldığı belirtilen tüfek kafenin arka bahçesine gizlenmiş şekilde bulundu. Silahı kimin ateşlediği henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Samandağhatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samandağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title