Haberler

Hatay'da Engelli M.K'yı Taciz Eden Engelli E.K. Tutuklandı

Güncelleme:

Hatay Valiliği, engelli M.K.'yı taciz eden engelli E.K.'nın cezai ehliyeti olması nedeniyle 17 Haziran'da tutuklandığını açıkladı.

Hatay Valiliğinden, Altınözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bir engelliye, başka bir engellinin cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, istismarda bulunan kişinin tutuklandığı bildirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valiliğin internet sitesinden, bazı gazetelerde ve sosyal medyada yer alan Altınözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşanan cinsel istismar haberine ilişkin yapılan açıklamada, söz konusu merkezde 13 yaş ve üzeri 47 engelliye hizmet verildiği kaydedildi.

ENGELLİ M.K, ENGELLİ E.K'NİN CİNSEL İSTİSMARINA UĞRADI

Kuruluş bünyesinde korunma ve bakım altındaki engelli M.K'nin (18), 16 Haziran'da aynı birimde hizmet alan engelli E.K. (21) tarafından cinsel istismara uğradığının anlaşıldığı belirtildi.

17 HAZİRAN'DA TUTUKLANDI

Konunun aynı gün Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirilerek soruşturma başlatıldığının ifade edildiği açıklamada, gözaltına alınan engelli E.K'nin hakkında verilen adli rapor sonucunda cezai ehliyeti olması nedeniyle 17 Haziran'da tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

İdari yönden sorumluları tespit etmek üzere ayrıca soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Altınözü 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title