Haberler

Hatay'da AK Parti Temayül Yoklaması Yaptı

AK Parti Hatay İl Başkanlığı 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Hatay İl Başkanlığı 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları için temayül yoklaması yaptı.

Antakya Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasına AK Parti Ankara Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Gedikli, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti'li belediye başkanları ile milletvekili aday adayları ve çok sayıda delege katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ankara Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Gedikli, yapılan temayül yoklamasının sadece Hatay'da değil tüm yurtta gerçekleştiğini belirterek bu yola çıkan tüm aday aylarına başarılar diledi.

AK Parti olarak bugüne kadar girdikleri 9 seçimin hepsinden halkın teveccühüyle başarıyla çıktıklarını, bu seriyi sürdürmek istediklerini kaydeden Gedikli, "Şimdiye kadar girdiğimiz 9 seçimi başarıyla tamamladık, şimdi yeni bir sınava yeni bir seçime giriyoruz. Bugüne kadar biz AK Parti olarak 3 defa genel seçim, 3 defa yerel seçim, 3 defa da referandum geçirdik. Fakat bu bir genel seçim değil biliyorsunuz. Muhalefetin izlediği yolu görüyorsunuz, kitleleri nasıl tahrik ettiklerini, nasıl karalama kampanyaları yaptıklarını görüyorsunuz. Bunlar tabi daha önceleri de böyle yolları izlediler ama başarılı olamadılar. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimleri, 6-7 Ekim olayları bütün bunlar ne içindi. Türkiye'nin bu ulu yürüyüşünü durdurmak içindi değerli kardeşlerim. Ama başaramadılar, sizin sayenizde, milletimizin sayesinde başaramadılar. Ama yine durmadılar, şimdi ne yapmaya çalışıyorlar? Ekonomiyi alt üst etmeye çalışıyorlar, Türkiye nereye gidiyor, faiz lobisini nasıl güçlendiririz, kime nasıl günlük oyunlarla para kazandırırız onun peşindeler" diye konuştu.

Hataylıların, gelen Suriyelilere büyük destek verdiğini, bunu 2012 yılından beri aralıksız yaptıklarını kaydeden Gedikli, bu anlamda Hataylıların büyük bir özveriyle çalıştığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç'ta yaptığı konuşmada çıkılan bu kutlu yolda herkese başarılar dileyerek temayül yoklamasının tüm aday adayları için başarılı olması temennisinde bulundu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Gedikli Ak Parti Antakya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title