Haberler

Hatay'da 225 Bin Liralık Kaçak Ürüne El Konuldu

Güncelleme:

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6-12 Ekim tarihleri arasında il genelinde yaptığı kaçak denetimlerde, piyasa değeri 225 bin lira olan kaçak ürüne el koydu.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 6-12 Ekim tarihleri arasında il genelinde yaptığı kaçak denetimlerinde, piyasa değeri yaklaşık 225 bin lira olan kaçak ürüne el konuldu.

Konuyla ilgili olarak Hatay Valiliği'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, el konulan kaçak ürünlerin detayları da paylaşıldı. Açıklamada şu detaylara yer verildi: 'Hatay İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadeleye yönelik icra edilen çalışmalar kapsamında ortaya çıkarılan 71 olayda; 28 bin 127 litre kaçak akaryakıt, 89 bin paket kaçak sigara, 12 kilogram esrar, 503 litre alkol, 746 kilogram çay ve 1304 kilogram bakır ile 80 adet küçükbaş, 39 adet de büyükbaş hayvan ele geçirilmiştir. Ele geçirilen akaryakıt ve sigara ile piyasa değeri toplamda 225 bin TL olan kaçak ürünün piyasaya sürülmesinin önüne geçilmiştir. Gözaltına alınan 57 kişi hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılmış olup, olaylar ile ilgili adli makamlar tarafından tahkikat başlatılmıştır.' - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title