Haberler

Hatay'da 2 Kuzen Denizde Boğuldu

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde, 17 yaşındaki Cumali Meydan ve kuzeni 18 yaşındaki Cemil Kudret, serinlemek için girdikleri denizde boğuldu.

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde, 17 yaşındaki Cumali Meydan ve kuzeni 18 yaşındaki Cemil Kudret, serinlemek için girdikleri denizde boğuldu.

Dün öğleden sonra Samandağ sahilinde güneşlenen Cumali Meydan ile Cemil Kudret, bir süre sonra bunalınca yüzmek için denize girdi. Ancak açılan gençler suda gözden kaybolunca durumu fark eden çevredekiler, Sahil Güvenlik'e ihbarda bulundu, bazı gençler de kurtarmaya gitti. Gelen ekiplerin de aradığı gençler suda bulunup çıkartıldı. Samandağ Devlet Hastanesi'ne götürülen kuzenler yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kuzenlerin cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samandağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ALİ:

ALLAH RAHMET EYLESİN KEDERLİ AYLESİNEDE SABIRLAR DİLERİM ÇOK BÜYÜK BİR ACI ALLAH KİMSENİN BAŞINA GETİRMESİN

2
0
yanıtYanıtla
ABDULVAHAP:

Allah rahmet eylesin ailelerine ve arkadaşlarına baş sağlığı dilerim. Allah geride kalacak olanlara uzun ömür versin. . AMİN,,,!

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazık oldu ikisinede allah rahmet elesin

0
0
yanıtYanıtla
shm:

bir gün birinin ölüm haberini alirsin yazik gencecikti allah ailesine sabir versin dersin.o ölum denen soğuk kelimenin birgün gelirde size uğrayacağini aklinizin ucundan bile gecirmessin. onlar 2 gencecik candi dunyada şimdi ise 2 beyaz güvercin olup o herkesin övdüğü cennetin mavi göklerine uçtular. biz onları omuzlarda tasıyıp askere yollayacaz yada damat edecez derken onlar iki yaralı can omuzlarda ebedi yolculuga ugurlanmayi tercih ettiler. şimdi kelimer yeter mi bu insafsız düştüğü yeri yakan ateşi anlatmaya. biz onlara bakmaya bile kıyamazken onlardan geriye kalan tek sey toprak,gülen yüzle bakan fotoğraflari, ve iki annenin ağıtları olacak. sadece annenin ağıtları diyorum çunki gerisi boş 1 hafta sonra herkes unutup yoluna devam ederken o iki anne yaptığı herseyde duyduğu her sözde oğullarını hatırlayacak. ve zaman herseyin ilacidir alısırsin diyenlere inat o acı gittikce daha çok acı vermeye başlayacak çünkü anne oglunu unutmaktan korkup canını,kalbini kanata kanata oğlunu kalbine kazayacak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title