Haberler

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden Hassa'da Asfalt Çalışması

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hassa'da asfalt çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmanın ilk etabında, Hürriyet caddesine 1300 m uzunluğunda beton asfalt kaplama çalışması yapılmıştı. Çalışmanın ikinci etabında Hassa merkezin karayoluna bağlayan Bintaş caddesinde yapılan asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Eski ve yıpranmış olmasının yanı sıra çukurlarıyla da Hassa'da vatandaşları isyan noktasına getiren Hürriyet ve Bintaş caddeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla beton asfalt dökülerek konforlu hale getirildi. Bölgede yaşayan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasından dolayı Başkan Savaş ve çalışma ekibine teşekkür etti.

HBB yetkilileri, yapılan asfalt çalışmasının tamamında iki caddeye toplam 7480 ton beton asfalt döküleceğini, Hassa Bintaş Caddesinde devam eden beton asfalt kaplama işinin ise önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacağını bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hürriyet Hassa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

ali kaya infaz koruma memuru:

çok değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ederim hassa halkın yanında olduğu için sizleri çok

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet KARA:

Allah Büyükşehir Belediyesinden Lütfi Savaş Beyden Razı Olsun. Bir Hassalı olarak Yolların durumundan dolayı Hassaya bile gitmek istemiyordum. . Yapılmasına çok sevindim. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title