Haberler

Hatay Büyükşehir Belediyesi İş-kur ile Protokol İmzaladı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İŞ-KUR Müdürü Ahmet Bulanık ile Hatay genelinde iş istihdamı sağlamak amacıyla bir protokol imzaladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İŞ-KUR Müdürü Ahmet Bulanık ile Hatay genelinde iş istihdamı sağlamak amacıyla bir protokol imzaladı.

Ney yapımı ve mehter takımı elemanları yetiştirme kurslarının açılması ve Hatay genelinde gerekli istihdamın sağlanması amacı ile Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan protokol töreninde konuşan Başkan Savaş, " Bugüne kadar İŞ-KUR ile güzel işler yaptık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar birçok projede birlikte çalıştık ve Hatay'a istihdam sağladık. İŞ-KUR il müdürümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.

İŞ-KUR il müdürü Ahmet Bulanık da, " İlimize ve Antakya'ya istihdamı arttırmak ve daha güzel hizmet etmek için çeşitli faaliyetler ve etkinlikler yapacağız. Bunların içinde toplum yararına olan mesleki eğitim planlarımız var. Şehrimizi daha da yaşanabilir fiziki iyi şartlara kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Bu amaçla bu protokolü imzaladık" Şeklinde konuştu.

Atılan imzaların ardından Başkan Savaş ve Ahmet Bulanık el sıkışarak birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulanık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title