Haberler

Hatay Basınında Bugün

Hatay'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Yorum: 'İstanbul'da Hatay Günleri' Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kentin Ulusal ve Uluslararası Alanda Tanıtımını Yapmayı Amaçladıklarını, Bu Kapsamda Nisan Ayında İstanbul'da 'Hatay Günleri' Etkinliğinin Düzenleneceğini Kaydetti

Hatay'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

YORUM: 'İstanbul'da Hatay günleri'

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, kentin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını yapmayı amaçladıklarını, bu kapsamda nisan ayında İstanbul'da 'Hatay Günleri' etkinliğinin düzenleneceğini kaydetti.

ÖZYURT: 'Faciadan dönüldü'

Antakya'da üç günden bu yana devam eden şiddetli yağış ve zaman zaman etkisini gösteren rüzgar nedeniyle kullanılmayan eski Antakya evinin ikinci katının bir bölümü yıkıldı.

KENT: 'Hatay'da toprak kayması'

Hatay'da şiddetli yağış sonucu meydana gelen heyelanda, seyir halindeki minibüsün üzerine toprak ve kaya parçaları düşmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı.

EXPRES: 'Ayakkabıcılar çarşısı güzelleşecek'

Ayakkabıcılar Çarşısını Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Gürbüz, ayakkabıcılar çarşısını daha da güzelleştirmek için çalıştıklarını kaydetti.

(İSÖ-AYC-ÜNS) - HATAY

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title