Haberler

Hatalı Sollama Kazaya Neden Oldu: 2 Yaralı

Zonguldak’ta hatalı sollama sebebiyle meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta hatalı sollama sebebiyle meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kilimli istikametinden Zonguldak istikametine seyir halinde olan Veysel Ş. yönetimindeki 67 DF 069 plakalı kamyon hatalı sollama yaptı ve Volkan C. yönetimindeki 67 EK 143 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 67 EK 143 plakalı otomobilde bulunan Gönül C.(35) ve Gülyaşar C. (56) yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri yaralıları Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Daha sonra polis ekiplerinin kazayla ilgili tutanak tuttukları sırada kaza yerinin 10 metre gerisinde bir kaza daha meydana geldi. Yağış sebebiyle kayganlaşan yolda 67 DP 594 plakalı minibüs ile 67 T 0455 plakalı ticari taksi çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, kazalar sebebiyle bir süre aksayan trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar normal akışına geri döndü. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kilimli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title