Haberler

Hasvak Devlet Hastanesine Ek Bina Yapılacak

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesine ek bina yapılması için Yunus Emre Hizmet Derneği ve Gölbaşı Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesine ek bina yapılması için Yunus Emre Hizmet Derneği ve Gölbaşı Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimliğinde gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, "En kısa sürede ruhsat işlemlerini tamamlayıp inşaata başlayacağız. Öngördüğümüz süre, binayı 6 ay içinde tamamlamak. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle hastanemizi en kısa sürede tamamlayıp teslim edeceğiz" diye konuştu.

Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ise "Poliklinik  anlamında çok ciddi fiziksel bir yetersizlik olduğu bizim de bildiğimiz gerçek bir durum. Hem derneğe hem belediyemize teşekkür ediyorum. Ek bina, halkımızın sağlık hizmeti alma konusunda önemli bir katkı sağlayacak. Hayırlı olsun" dedi.

Protokol imza törenine, Tıbbi Hizmetler Başkanı Prof. Dr. Öner Odabaş, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Karabal, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi  Başhekimi Utku Serkant, Yunus Emre Hizmet Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Hayrullah Başer ve Cemal Şen katıldı.

Protokol kapsamında, mevcut hastane binasının güneyinde 118848 ada ve 3 parselde kayıtlı bulunan arsa üzerine, Yunus Emre Hizmet Derneği ve Gölbaşı Belediyesince ek bina yaptırılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Mustafa Demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title