Haberler

Hastaneye Kaldırılan Annesine Teşhis Konulamayan Hande Erçel, Zor Günler Geçiriyor

Güncelleme:

Annesi Aylin Erçel'in aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması nedeniyle oyuncu Hande Erçel, zor günler geçiriyor. Erçel'e sıkıntılı günlerinden sevgilisi Murat Dalkılıç destek oluyor.

Oynadığı dizilerle geniş hayran kitlelerine ulaşan güzel oyuncu Hande Erçel, annesinin rahatsızlığı yüzünden zor günler geçiriyor. Son zamanlarda Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'la 'Bazlama' polemiği nedeniyle gündeme gelen oyuncunun, haksız eleştiriye maruz kalması gündemde dikkat çekmişti. Bu haberlerden sonra Erçel'i derinden üzen bir olay yaşandı.

HASTALIK TEŞHİS EDİLEMEDİ

Hande Erçel'in, annesi Aylin Erçel'in aniden ortaya çıkan rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ve tüm tetkiklere rağmen teşhis konamayan anne Erçel, şu sıralar gözetim altında tutuluyor. Büyük üzüntü yaşayan oyuncuyu, sevgilisi Murat Dalkılıç bir an olsun yalnız bırakmıyor. (Milliyet)

Hastaneye Kaldırılan Annesine Teşhis Konulamayan Hande Erçel, Zor Günler Geçiriyor

Hastaneye Kaldırılan Annesine Teşhis Konulamayan Hande Erçel, Zor Günler Geçiriyor

Hastaneye Kaldırılan Annesine Teşhis Konulamayan Hande Erçel, Zor Günler Geçiriyor

Hastaneye Kaldırılan Annesine Teşhis Konulamayan Hande Erçel, Zor Günler Geçiriyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

Fakir:

ölsede hevla yesek.

4
73
yanıtYanıtla
Ünlü:

Aynen.

yanıt1
yanıt4
FUKARA:

YANLIŞ ANLAMIŞSIN BEYİN FAKİRİ. . . SENİN AİLENİ KASTETTİM.

yanıt8
yanıt8
M.Y:

Tesbit edilemiyor sözü külliyen yalan, Çünkü hastanelerimiz şu anda Dünyanın en iyileri ile başa baş gidiyor . . .

22
40
yanıtYanıtla
xxx:

Acaba başka ülkelerde de varmıdır, ameliyattan sonra karnında makas , sargı bezi unutulan. . sakat parmak dururken yanındaki sağlam parmağı ameliyat edip 5 adet platin takan doktorlar. .

yanıt44
yanıt13
meye:

Şu M. Y. nin süper zeka son model beynini biri kutuya koyup saklasın, gelecek nesillere de böyle zeka küpleri lazım.

yanıt33
yanıt11
alakası yok:

gerçekten çok yanlış düşünüyon dünyanın neresine gidersen git en iyi hastahanesinde gitsen bazı hastalıklar var uğraşsalar bile bulamıyolar neden olduğunu çoğu hastalıktada nedenini buluyorlar ama tedavisi mümkün değil bu dünyanın her yerinde aynı elbet bir gün hepsi bulunur ama ne zaman allah derdini vermediği hastalık vermez ama ben kaç kere gördüm hastalığı tespit edilemeyen kişi bu anormal bi durum değil

yanıt0
yanıt0
Akif:

Bizde bu yalanı yedik yani hiç hastaneye gitmesek yutturacan millete be ulan bı cilt altı iltihabı bosalttirdim adam uyusturmadi bile canlı canlı kesti beni be bida devlet hastanesimi asla bir efor testine 20gun atıyorlar sen ne mamal okuyon bilader hastaneler 80lere geri dönüyor gibi

yanıt0
yanıt0
Hasta biri:

Aylardir norolojik bi sorunum var. 4 farklı ilde kac tane hastaneye gittiğimi mr, tomofrafi çekildiğimi anjiyo olduğumu Allah bilir. Buna ragmen teshis hala konulamiyor. Sence dunya iyisi miyiz?

yanıt0
yanıt0
KARTAL TOKATCISI:

bazlamaaaaaaa

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title