Haberler

16 Yaşındaki Kız, Hastane Tuvaletinde Doğum Yaptı

Güncelleme:

Bolu'da hastane tuvaletinde doğum yapan 16 yaşındaki D.D., bebeğini tuvalette bırakıp kaçtı. Yeni doğan bebeği temizlik görevlileri, klozetin yanında buldu.

Bolu'da, 16 yaşındaki D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. D.D. kız bebeği tuvalette bırakarak kaçarken, temizlik görevlisi tarafından bulunan bebek yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Polisin araştırmasıyla bulunan D.D.'nin 18 yaşındaki erkek arkadaşından hamile kaldığı öğrenildi.

BEBEĞİ KLOZETİN YANINDA BIRAKTI

Olay önceki gün, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde meydana geldi. Muayene olmak için tek başına hastaneye gelen ve ikinci evliliğini yapan annesiyle birlikte kaldığı belirtilen D.D., hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Bebeği klozetin yanına bırakan D.D. ardından hastaneden ayrıldı. Bir temizlik görevlisi tuvaletten gelen ağlama sesini duyarak kapıyı açtığında, bebeği görünce hemşirelere haber verdi.

ANNE, GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ

Hemşireler tuvalette yere bırakılan bebeği alarak servise götürdü. Doktor kontrolünün ardından kız bebeği yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, polise haber verildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından bebeğin annesi tespit edildi. 16 yaşındaki D.D.'nin aynı mahallede oturan 18 yaşındaki bir kişiden hamile kaldığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne haber verildi.

İFADESİ ALINAN ANNE VE ERKEK ARKADAŞI, SERBEST BIRAKILDI

D.D. ile erkek arkadaşı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. D.D. ailesine teslim edildi. Korkması nedeniyle bebeği tuvalette bıraktığı öğrenilen D.D.'nin erkek arkadaşıyla evleneceği belirtildi. Tedavisi devam eden bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzzet Baysal Bolu Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (43)

körünen yatan,sasi kalkar,.!!:

yaza yaza usandim, , ama dogruyu söylemezsem yüce rabbim bana sorar, , bu olayin kesin sebebi:KARMA EGITIMDiR, , , bazilari karsi ciksalarda günes balcikla sivanmaz, . ergenlik cagindaki cocuklarin ayni sinifta bir arada ders görmeleri dinimizce yasaktir günahtir haramdir, , 90 senedir bu batidan ithal dinsiz karma egitimi milletimize zorla dayattilar, , milletimizin neslinin ahlakini bozdular, .

68
20
yanıtYanıtla
dikmenliMobil-ANDROID:

ataturkun gencleri cagdas genclik

23
12
yanıtYanıtla
Yavuz SelimMobil-IOS:

TÜRKIYEYI BU HALE GETIRENLERDEN ALLAH HESAP SORACAK.EL ADL.

29
5
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

ALLAH ESİRGESİN

31
1
yanıtYanıtla
.... Mobil-ANDROID:

yataga girmesini biliyorlarda korunmasinimi bilmiyorlar ...

16
11
yanıtYanıtla
cocoMobil-ANDROID:

Karma eğitime karşı çıkan arkadaş gidip iranda yaşayabilir. Bunun sorumlusu karma eğitim değil zihniyeti bozuk senin gibi kişilerdir.

15
11
yanıtYanıtla
'' ''OKUMADAN GECERSEN DARILIRIM.'''':

, ZINA VE GAYRI MESRU YASANTIYI KÖRÜKLEYEN BIRCOK SEBEB VAR, , !!! en önemlileri, , dinin sadece camiye kapatilmasi, , devletin kurumlarinda islamin hakim olmamasi, , zinayi körükleyen egitim sistemi, , acik sacik gezmenin serbest olmasi, tv, lerde ahlaksiz programlar, gazetelerde ciplak kadin erkek resimleri, , sinamalarda tiyatrolarda acik sacik filmler ve konusmalar, , müzik söyleyen erkek ve kadinlarin hareketleri ve yasam tarzlari, , özellikle müzigin genclerin ahlakin bozan cok önemli bir faktor oldugu ortadadir, .

19
5
yanıtYanıtla
tanimsizMobil-ANDROID:

Bu tip olaylar sadece karma eğitime bağlanmamali evet dediklerinizde sonuna kadar haklisiniz ama aile terbiyesi ve kişinin iman duygusu da önemli bu konuda..

21
1
yanıtYanıtla
farisi şirazi:

küçük gelin çığırtkanlıgı yapanlara duyurulur

21
0
yanıtYanıtla
köftehor:

şimdi kalkıp ta kız çocuklarına laf atarsınız. siz erkek evlatlarınızı adam gibi yetiştirmezseniz hiç bir kız çocuğu zorla erkeğe tecavüz edemez!!

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title