Haberler

Hastanelerin Acil Servislerinde Kuyruk Çilesi

Güncelleme:

Hava sıcaklığındaki değişim ile kar ve buzlanma sonucu oluşan ortopedik vakalar hastanelerin acil servislerini kilitledi.

Bursa Devlet Hastanesi’ne dün akşam saatlerinde tedavi için giden hastalar, uzayan kuyruklardan şikayetçi. "Fiş sırası, muayene sırası, kan alma sırası" derken saatlerce işini bitiremeyen hastalar hastanede işlerin çok ağır olarak işlediğini söyleyerek hastane yönetiminden sıkıntının giderilmesini istiyor.

Konu ile şikayetini dile getiren M.T. “ Bursa Devlet Hastanesi şehrin en eski ve köklü hastanesi. Ama buradaki sıra kuyruğuna çözüm bulamadılar. Birçok konuda değişim ve gelişim yaşayan Türkiye'ye yakışmıyor" dedi.

Öte yandan hastane yöneticileri ise, acil servise gelecek hastaların belli olduğunu ifade ederek, "Hava şartlarının değişimiyle hasta sayısında ciddi artış var. Bu duruma yoğun kar yağışında ortopedik olaylar da eklendi. Bir de vatandaşlar acil olmayan konularda da acil servislere müracat ederek işlemlerinin hemen halledilmesini istiyor" diye konuştu.  

SERHAT TEMİZ

BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title