Haberler

Hastaneden "Bir Şeyin Yok!" Denip Gönderilen Kadın 15 Dakika Sonra Öldü

Güncelleme:

Halsizlik şikayetiyle gittiği özel hastaneden "Bir şeyin yok!" denip gönderilen 58 yaşındaki kadın hastaneden ayrıldıktan 15 dakika sonra yaşamını yitirdi.

Adapazarı'nda halsizlik şikayetiyle gittiği özel hastaneden 'bir şeyin yok' denilerek gönderilen 4 çocuk annesi 58 yaşındaki Gülhanım Çetin, hastaneden çıktıktan 15 dakika sonra kalp krizi geçirerek öldü. Yakınları savcılığa şikayette bulununca soruşturma başlatıldı.

AĞRI KESİCİ İĞNE YAPILDI

Adapazarı Yağcılar Mahallesi'nde oturan Gülhanım Çetin önceki gece halsizlik şikayetiyle yakınları tarafından Serdivan ilçesinde bulunan özel bir hastaneye götürüldü. 4 çocuk annesi kadın, doktor muayenesinden sonra 'bir şeyin yok, grip başlangıcı var.' denilerek ağrı kesici iğne yapıldıktan sonra evine gönderildi. Hastaneden çıkıp ilaçlarını alan kadın, yakınları tarafından eve götürülürken araç içinde fenalaştı. Aynı araçla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çetin'in yakınları acı haberi aldıktan sonra hastanede sinir krizleri geçirdi.

KALP KRİZİ SONUCU ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Gülhanım Çetin'in yakınlarının şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nın ön incelemesinin ardından Gülhanım Çetin'in cenazesi 'ilaç zehirlenmesi' şüphesiyle otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yakınları ayrıca özel hastaneden şikayetçi oldu.

OTOPSİ SONUCU DAHA SONRA ORTAYA ÇIKACAK

Gülhanım Çetin'in cansız bedeni, otopsi sonrası getirildiği Karasu'nun Limandere Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Otopsi sonucunun ise daha sonra bildirileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Serdivan Yağcılar Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

cemil:

Hastaneye gittiğinde bişeyi yoktur. gribe bağlı halsizliği vardır. çıktıktan sonra kalp krizi geçirmiştir. olamaz mı neye soruşturma açılıyo bu ülkede belli değil. eceliyle ölene bile sorumlu aranıyor. insanlar hiç ölmicek

40
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Doktor suçlu. Sonsuza kadar yaşatması gerekiyor bütün insanları. Yahu adam tevaffuken hastaneden eve giderken kalp krizi geciremez mi? Doktorlarımızla gurur duyuyoruz. Ben ingiltere de yaşıyorum burada yaşayın rezilligi görün türk doktorlarının ellerini opersiniz nankörler

12
16
yanıtYanıtla
almanyalıMobil-ANDROID:

Acil olarak bir haftalığına türkiyeye gittim. Mecburiyetten hafta sonuydu doktorumdan ağrı kesici ilaç alamadım, nasıl olsa memleketten alırım zorluk çikarmazlar diye düşündüm. ama nafile. Kaç doktora gittiysem reçete yazmadılar neymiş efendim kırmızı reçeteyle veriliyormuş yazamazlarmış. Allah Türkiye de hastalandırmasın. Bide çağ atladık diye böbürleniyorlar.

11
4
yanıtYanıtla
karailaç:

artık bende rastgele yazdırmıyorum ilacı parayla laıyorum daha karlı çıkıyorum. muayene parası ödemekten bıktık artık

yanıt1
yanıt7
anti:

Imam hatip ve üfürükcülügü her yere yerlestirirsen böyle seylerde normaldir.

1
11
yanıtYanıtla
canMobil-ANDROID:

türkiyeye hosgeldiniZzzzzzzzzzzzzz

3
6
yanıtYanıtla
Bihter:

Ecel gelmis bas agrisi bahane

4
3
yanıtYanıtla
hhff:

1 dakika sonra ne olacağını bilen varmı

1
4
yanıtYanıtla
DavuttttMobil-ANDROID:

ne kadar saçma... hastanın kalple ilgili şikayeti olsa zaten doktor bakar.. ama her hasta da kalp hastası gibi değerlendirilmez. şikayete yönelik tedavi vardır... yazıklar olsun bu ülkeye doktor mu suçlu yanı tövbe tövbe .

2
2
yanıtYanıtla
Türk'ün gücüMobil-ANDROID:

sakin ha novalgin yaptirmayin ani tansiyon dusuklugunden olduruyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title