Haberler

Samsun'da Tecavüzle Suçlanan Hasta Bakıcı, Suçlamaları Kabul Etmedi

Güncelleme:

Samsun'da çalıştığı hastanede tedavi gören bir bayan hastaya, hastane içinde tecavüz etmekle suçlanarak tutuklanan 2 çocuk babası hasta bakıcı suçlamaları kabul etmedi.

Samsun'da çalıştığı hastanede tedavi gören bir bayan hastaya hastane içinde tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 2 çocuk babası hasta bakıcının yargılanmasına başlandı.

Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde yaklaşık 2.5 ay önce meydana geldi. İddiaya göre, Sinop'tan olaydan 8 gün önce tedavi için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne getirilen 29 yaşındaki C.K. adlı kadın, memur kadrosunda bulunan ancak hastanede hasta bakıcı olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası C.H.'nin (50) kendisini kapalı hastaların bulunduğu bölüme atmakla tehdit ederek tecavüz ettiğini iddia etti. Şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan C.H., C.K.'ye tecavüz etmediğini, elle tacizde bulunduğunu savundu. Samsun Adliyesi'ne sevk edilen C.H., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Hasta bakıcı C.H. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Yargılanmasına başlanılan C.H., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. 18 yıldır Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde çalıştığını belirten C.H., "Memur statüsündeyim ancak hastanede hizmetli olarak görev yapıyorum. Mağdureyi telefonla konuşurken yakaladım. Gece sigara içmek için tuvalete gittiğini gördüm. Bana 'Benim sigara içtiğimi kimseye söyleme' dedi. Gece kendi odamda oturuyordum. Mağdure benim odama geldi. Sonra gelen hastaları yatırdım. Sonra 'Benimle cinsel ilişkide bulundu' demiş. İdareden çağırdılar. 'Böyle bir şey yapmadım' dedim. Akşam da eve polisler geldi. Emniyette ne konuştuğumu bilmiyorum" diye konuştu.

"BENİM ŞİMDİKİ İFADEM DOĞRUDUR"

Bunun üzerine hakim, şüphelinin poliste suçu itiraf etmesiyle ilgili ifadesini okudu. Polisteki ifadesini kabul etmeyen C.H., polisi suçlayarak, "Benim şimdiki ifadem doğrudur" savunmasını yaptı.

AVUKATI HASTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

C.H.'nin avukatı ise, müvekkilinin şeker ve astım hastası olduğunu, bu nedenle fiziki olarak cinsel birleşmeyi sağlama yönünde imkansız hali olabileceğini ileri sürdü.

Mahkemeye heyeti, C.H.'nin cinsel birleşimine hastalığının mani olup olmadığının araştırılması ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteleyerek, CH.'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Sinop Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title