Haberler

Hastanede Silahla Dehşet Saçan Doktor Konuştu

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde silahla dehşet saçan Radyoloji Uzmanı Dr.

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde silahla dehşet saçan Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Kaloğlu, "Eşimin rahatsızlığı nedeniyle stresliydim. Tabancam oynarken patladı" dedi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde dün yaşanan olay sonrası silahla etrafa ateş eden Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Kaloğlu, yaşananların kaza olduğunu söyledi. Olay sırasında kendisinin alkollü olmadığını ve eşinin kanser hastası olması sebebiyle stresli günler yaşadığını ifade eden Kaloğlu, şöyle konuştu: "Kesinlikle alkollü olmadığım gibi bu konuda 'alkolsüzdür' raporu verildi. Eşimin kanser hastası olması nedeniyle son zamanlarda stresli günler yaşıyordum. Doktor dinlenme odasında yaşanan

olay anında cebimde bulunan 6,35'lik küçük tabancamla oynarken, tabanca elimde patladı. O an şok geçirmişim. Odada bulunan doktor arkadaşım Dilşad Öztürk silahı elimden almış. Burada silahla oynamamın doğru bir davranış olmadığını kabul ediyorum. Ama birilerine sinirlenip televizyona doğru bilinçli bir şekilde ateş ettiğim şeklinde yazılanların da doğru olmadığını belirtmek istiyorum"

Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu ifade eden ve herkesten özür dileyen Metin Kaloğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Otuz yıllık doktorluk hayatım boyunca ne meslektaşlarımla ne de hastalarımla hiçbir problemim olmamıştır. Haberlerde yazıldığı gibi doktorlar hakkında ileri geri konuştuğum doğru değildir. Odada bulunan doktor arkadaşlarım da olayın kaza ile gerçekleştiğine şahit oldu ve bu şekilde ifade verdiler. Hatta kaza ile gerçekleşen bu olayı polise bile haber vermemişler. Yaşanan olaydan dört saat sonra haberleri olan polisler, hastaneye gelerek beni polis merkezine götürdüler." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzzet Baysal Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title