Haberler

Mutlu Kaya, Vurulmasaydı Bugün Sahnede Olacaktı

Güncelleme:

Diyarbakır Ergani'de özel bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasına katılan ve hem sesi hem de güzelliği ile göz dolduran Mutlu Kaya'nın hastanedeki tedavisine devam ediliyor.

Mutlu Kaya, talihsiz olay yaşanmasaydı eğer bugün Ergani'de sahne alacaktı. Konser biletlerinin basımının tamamlandığının ertesi günü saldırıya uğrayan Kaya'nın konser vereceği alanda ise sessizlik hakimiyetini korurken, genç kızın konser öncesi provalarını yine aynı mekanda gerçekleştirdiği görüldü.

Kaya'nın konserde açılış şarkısı olarak ise sanatçı "İlkay Akkaya'dan Gidemem" isimli parçayı seslendireceği öğrenildi.

KENDİ TOPRAĞINDA İLK KONSERİNİ VERECEKTİ

Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Kaya, saldırıya uğramasaydı eğer bugün kendi topraklarında ilk konserini verecekti. Hilar Mağaraları Berçem Park'ta sanatçı Veysel Demirci ile sahne alacak olan ancak yaşanan olayın ardından hastanede yaşam mücadelesi veren Kaya, konser için provalarını da yine aynı mekanda gerçekleştirdiği görüldü.

KONSER İÇİN PROVALAR YAPIYORDU

Öte yandan talihsiz genç kızın şarkı söylemeye karşı duyduğu tutkuyu her fırsatta sesiyle buluşturduğu görüntüleri de yürekleri burktu. Bulduğu her fırsatta şarkı söyleyerek sesiyle büyüleyen genç kızın provalarda Veysel Demirci ile konserde seslendireceği repertuarı hazırladığı görüldü. Mutklu Kaya bugün kendi topraklarında ilk kez vereceği konserdi gerçekleştirseydi eğer repertuvarı ise şu şekilde olacağı öğrenildi:

"İlkay Akkaya Gidemem, Amed Şehrim Benim, Heveslik Eyledim ve Baran Bari."

"KENDİ HALİNDE BİR AİLEYDİ"

Ayrıca Mutlu Kaya'nın uğradığı silahlı saldırının gerçekleştiği mahallede de sessizlik devam ediyor. Kemaliye Mahalle Muhtarı Özgür Kahraman, Mutlu Kaya'nın babasının uzun yıllardır müteahhitlik yaptığı ve maddi durumunun iyi olduğu ancak iflasın eşiğine geldikten sonra maddi durumlarının bozulduğunu açıkladı. Muhtar Kahraman, Kaya ailesinin kendi halinde yaşayan insanlar olduğunu belirterek, Mutlu Kaya'ya geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500

Yorumlar (15)

Osman karyüzMobil-IOS:

Bu kız da beleşten amma reklam yaptı ha

12
6
yanıtYanıtla
TimurmobilWeb@haberler.com:

Sevgili kardeslerim yeter artik ya bir haftadir hergün kaya kaya.. Memlekette daha önemli sorunlar var baslatmayin Mutlu Kayaniza...

10
7
yanıtYanıtla
Ataman K.:

Doğu önce kendi kıroluğunu tedavi etsin sonra hak ararsa neden verilmiyor der insanlar.

1
2
yanıtYanıtla
sinan06Mobil-ANDROID:

yetti be amma sisirdiniz

2
1
yanıtYanıtla
jMobil-ANDROID:

yeter

1
1
yanıtYanıtla
fatimamobilWeb@haberler.com:

Neden özgecan olunca se sinidunyaya duyurdunuz kız kurt olduğu için yeter diyorsunuz sonuçta side var yani

1
0
yanıtYanıtla
almilaMobil-ANDROID:

osman karyüz kimse senin kadar iğrenç düsüncesiz ve yüzsüz olamıyo terbiyesiz insan

1
0
yanıtYanıtla
IRKÇILIK LANETTİR:

DÜNYADA NE KADAR IRKÇI KAFATASÇI VARSA , KAFALARINA TAŞ DÜŞSÜN, NE MUTLU İNSANIM DİYENE , NE MUTLU DÜNYACA İNSAN VE ADAM OLMAYA

1
0
yanıtYanıtla
EMPATİ YAPIN:

BU BACIMIZ SİZİNDE BACINIZ, KARDEŞİNİZ OLABİLİRDİ, KENDİNİZİ ONUN YERİNE VE AİLESİNİN YERİNE KOYUN, ONDAN SONRA YORUM YAZIN,

1
0
yanıtYanıtla
mehmetmobilWeb@haberler.com:

Haberden rahatsız olan varsa haberi okumasin zorla okutanmi var kardesim

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title