Haberler

Hastane Yöneticileri Personel ve Hastalarla Bayramlaştılar

Oltu Devlet Hastanesi idarecileri Kurban Bayram nedeni ile hastanede çalışan personelin ve yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Oltu Devlet Hastanesi idarecileri Kurban Bayram nedeni ile hastanede çalışan personelin ve yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Oltu Devlet Hastanesi Müdürü Murat Kartal, Uzman Dr.Nurşen Çakan, Sağlık Hizmetleri Müdürü Yeliz Eker, süpervizör Resul Zengin ile birlikte Bayramda nöbette olan personeli ve yatarak tedavi gören hastaları acil poliklinikleri dolaşarak bayramlarını kutlayıp kolonya ve çikolata ikram ettiler.

Personel ve yatan hastanlar ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Hastane Müdürü Murat Kartal, "Dini bayramların önemi halkın toplumun kucaklaşması birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağlaması ve toplumun kaynaşmasıdır. Kurban bayramı da yine toplumun yardımlaşması ve dayanışmasını sağlamaktadır. Hasta olanların yaşlıların ziyaretleri yapılır küs ve dargın olanlar bu bayramlar vesilesi ile barışırlar. Aile ve akrabaların komşuların ziyaret edilmesi sosyal ve kültürel bir birliğin sağlanmasına vesile olur. Bizde bu yüzden personelimizi ve hastalarımızı ziyaret ettik" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Kartal Yeliz Eker Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title