Haberler

Hastane Tuvaletinde Bulunan Cenin Suriyeli Anneye Ait Çıktı

Güncelleme:

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin tuvaletinde bulunan ceninin Suriyeli bir kadına ait olduğu ortaya çıktı

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi erkekler tuvaletinde bir cenin bulundu. Yapılan araştırma sonunda ceninin Suriyeli bir kadına ait olduğu ortaya çıktı.

VATANDAŞLARIN UYARISI ÜZERİNE TUVALET KAPATILDI

TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi'ndeki erkekler tuvaletine giren vatandaşlar, kabindeki kanları fark edip, durumu görevlileri bildirdi. Vatandaşların uyarısı üzerine tuvalet kullanıma kapatıldı.

CENİNİN SURİYELİ KADINA AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden ekip istendi. Uzmanların yaptığı incelemede, tuvaletten bir cenin bulundu. Ekiplerin hastanede yaptığı kısa süren araştırma sonrasında bebeğin, Sarıçam'daki Buruk Toplanma Kampı'nda kalan Suriyeli kadınlardan 28 yaşındaki Fatıma Fares'e ait olduğu ortaya çıktı.

KONTROL İÇİN HASTANEYE GELMİŞ

Hastaneye muayene olmaya geldiği belirlenen Fares, Kadın Doğum Servisi'nde tedavi altına alındı. İfadesinde, 3 aylık hamile olduğunu söyleyen Fares, "Kontrol için hastaneye gelmiştim. Sıra beklerken sancılandım, kadınlar tuvaleti dolu olunca erkeklerin kullandığı bölüme geçtim. İçeriye girdiğimde kanla birlikte bebeğimin düştüğünü gördüm. Korkup, dışarı çıktım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

eda:

ne ara sevişecek vakit buldu acaba?

17
25
yanıtYanıtla
AKP ÇÖZSÜN:

AH AKP AH BU SURİYELİLERİ BAŞIMIZA BELA ETTİN HER YERDE SORUN BUNLAR. ŞİMDİ BUNLARDAN KURTARACAK BİR B PLANIN DA YOK, SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA, SEN DE ANKARADA KOLTUĞA KURUL KASIL BAŞBAKANIM DİYEREK, YETKİSİZ HÜKÜMET OLARAK. . .

16
24
yanıtYanıtla
sedef:

Savaş bitse de ülkelerine gitseler..inanın onlar da bunu çok istiyor..herkesin kendi vatanı

35
1
yanıtYanıtla
Nilbaşak:

Kolay degil gurbette yasamak Allah bizi vatansiz yurtsuz birakmasin

23
4
yanıtYanıtla
H.Nevin:

Düşük yapmak, bir kadının başına gelen en kötü şeylerden biridir, özellikle hanım okurlar eleştirilerine dikkat etsinler, allah kimsenin başına vermesin, ülkesinde iç savaş, yabancı bir ülkenin hastane tuvaletinde o kâbusu yaşamak, çok geçmiş olsun kızcağıza, biraz empati lütfen!

24
2
yanıtYanıtla
Müslümanlık:

Herkesin tez zamanda yerine yurduna yerleşmesini umut ediyorum. Onların sıkıntıları var fakat bizim de sıkıntılarımız var.

5
19
yanıtYanıtla
TUBA:

HAYRET BİŞEY YA NASIL DA BASİT BİSEYMİS GİBİ ANLATIYOR. TABİ ALIŞMIŞLAR ARKA ARKAYA DOGURMAYA BEN ÖLÜYORDUM DOĞUM YAPARKEN.

8
14
yanıtYanıtla
zeynep ova:

hangi anne bu kadar vijdansıs ollur

1
20
yanıtYanıtla
zup:

Nerede olmuş?adana mı

9
10
yanıtYanıtla
Yine adanaaaaaMobil-IOS:

Yine adana, ??????

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title