Haberler

Validen İnşaat İşçilerine: Sizi Buraya Gömerim

Güncelleme:

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, haber vermeden gittiği İznik ilçesinde, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatını denetledi. Yapılan işçiliği beğenmeyen Vali Karaloğlu, firmanın Şantiye Şefi Sinan Kızıltaş'a fırça atıp, "Burası bir hastahane önem vereceksin. 23 Hazian'da burası yetişecek. Hastaneyi o tarihte bitmiş görücem. Yoksa sizi buraya gömerim" dedi.

"SİZİ BURAYA GÖMERİM"

Kamu kurumlarına ait inşaatlara yaptığı süpriz ziyaretler ile tanınan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhangazi İlçesi'ndeki temaslarının ardından, programında olmadığı halde İznik İlçesi'ne giderek, yapımı devam eden Yeni İznik Devlet Hastanesi İnşaatı'nı gezdi. Burada, Kaymakam Hüseyin Karameşe, Ak Partili Belediye Başkanı Osman Sargın ve Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu ile inşaatı sürdüren firmanın Şantiye Sefi Sinan Kızıltaş tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, 23 Haziran tarihinde açılacağı duyurulan hastane inşaatında devam eden ince işçiliği beğenmediğini söyledi. İnşaat çalışmalarının istenildiği şekilde gitmediğini de öğrenen Vali Karaloğlu, Şantiye Şefi Sinan Kızıltaş'a, "Bakın resmen çuvalladınız. Böyle kötü bir işçilik olmaz. Derhal düzelteceksiniz. Burası bir hastahane. Önem vereceksin. 23 Hazian'da burası yetişecek. Hastaneyi o gün bitmiş göreceğim yoksa sizi buraya gömerim" dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu daha sonra cep telefonu ile aradığı Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanı Fuat Kantarcı'ya, yaşadıkları olumsuzlukları anlatıp, önlem almasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (326)

DadaşmobilWeb@haberler.com:

Ya işçiler seni gomerse

115
10
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Asil vali oraya gomulmeli isciye kurban olsun

95
21
yanıtYanıtla
Ağzına sağlıkMobil-IOS:

Yav adam lafın gelişi söylüyor normal hayatta herkesin kullandığı birşey fatih terim in ağzından bizzat duydum ANCA boş boş Konuşun. Adam işi hızlandırmak adına işin Önemi adına böyle birşey diyor devletin ildeki eli sonuçta bunu bende kendi ekibime söylemişimdir şakayla karışık

32
78
yanıtYanıtla
Süleyman Mobil-IOS:

Adam haklı orada 76 milyon insanın hakkı var tabiki kamunun parası harcanıyor orada müteahhit işini düzgün yapmazsa mülki amir olarakta vali bey postayı koyacak Allah razı olsun valimizden sayın vali bizim Kocaeli Belediyesi genel sekreteriyken kocaelide müthiş hizmetler yaptı Allah böyle düzgün insanların sayısını artırsın

57
32
yanıtYanıtla
Ahmet birgunmobilWeb@haberler.com:

Gomerim dedigi amelelerse vali ise yaramaz . Ama muteahhit filansa butun valiler boyle olmali

66
2
yanıtYanıtla
Freeksk1912Mobil-IOS:

Evinizin inşatını usta bu şekilde yapsa kızmayacakmısınız,, sonuçda devletin parası, devlet onlara para ödüyor hesabını kendi parası gibi soran bu valiye helal olsun diyorum. örnek bi davranış, devletin malı deniz degil arkadaş,, aman nasıl olsa aldık ihaleyi yap gec degil, aynen bu şekil üstüne düşcen,, tekrar helal olsun

63
5
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

valinin yetkileri arasında defin işidemi vardı bu iş belediyenin değilmiydi

45
10
yanıtYanıtla
Eski AKP limobilWeb@haberler.com:

Yakında hepimizi gomecekler. Verdiğim oyları elim kirilsaydi keşke vermeseydim. Her Taraf doldu Suriyeli.. Dini duygularımı suistimal edip aldiginiz oyları. Haram ediyorumm. İsrail i hep yuhaladik yuhaladiniz ama onlar gibi vatandaşına değer veren hiç bir ülke yok. Sen kimsin bir vatandaşa seni gomerim diyorsun Avrupa ulkerinde bir vali böyle desin hemen görevden alırlar. Bizimkiler yarın madalya takar.

28
24
yanıtYanıtla
mtnmobilWeb@haberler.com:

Secim karalaması oylar akp, ye gerisi boşlaf

13
30
yanıtYanıtla
amedmobilWeb@haberler.com:

Adam insaat mühendisidir yıllarını vermiş bu işe vali belki hayatında insaat yapımını görmemiş adam a hakaret ediyor.adam a saygın yoksa 20 yillik egitim kariyerine saygın olsun

40
2
yanıtYanıtla
Tüm 326 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title