Haberler

Hastane Başhekiminden Başkan Çakır'a Ziyaret

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne (Tötm) Yapılması Planlanan Konuk Evinin Kaba İnşaatını Bitirme Aşamasına Getirdiklerini Söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne (TÖTM) yapılması planlanan konuk evinin kaba inşaatını bitirme aşamasına getirdiklerini söyledi.

Tıp Merkezi'nin Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Çakır, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turgut Özal Tıp Merkezi'ni Malatya'nın gurur kaynağı olarak gördüklerini belirtti.

Hastane çevresinde bir takım çalışmalar yaparak katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Çakır, şunları kaydetti:

"Turgut Özal Tıp Merkezi sadece Malatyamız'a değil, aynı zamanda hem bölge halkına, hem de yurt dışından gelen birçok hastaya hizmet vermektedir. Hastanenin şehir dışında olmasından dolayı buraya şehir dışından gelen hastaların ve refakatçilerinin kalabileceği bir konuk evi ihtiyacıydı. Konuk evinin kaba inşaatını Malatya Belediyesi olarak üstlendik. Yaklaşık 1 milyon 150 bin lira harcayarak kaba inşaatını bitme aşamasına getirdik. Konuk evinin ince işleri ise Malatyalı iş adamlarımız tarafından tamamlanacak."

Prof. Dr. Ünsal Özgen ise Çakır'ın göreve geldiği günden beri Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gönülden sahip çıktığını söyleyerek, maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title