Haberler

Hastane Ambulans Protokolünü İptal Etti

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, kooperatif tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne 2011 yılında şoförü ile birlikte verilen 07 UG 300 plakalı Mercedes Marka Ambulansın iade edildiğini söyledi.

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, kooperatif tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne 2011 yılında şoförü ile birlikte verilen 07 UG 300 plakalı Mercedes Marka Ambulansın iade edildiğini söyledi. Ambulansın 4,5 yıldır halkın hizmetinde kullanıldığını ve şu an hastane tarafından hizmet dışı bırakıldığını belirten Şahin, "Ambulansı, 29 Nisan 2011 tarihinde Gazipaşa Devlet Hastanesi Baş Hekimi Mehmet Çınar, Gazipaşa İlçe Kaymakamı ve Kooperatif yetkilileri arasında imzalanan protokolle halkımızın hizmetine vermiştik. Ancak Hastane yönetimi protokolü tek tarflı iptal etti" dedi.

"PROTOKOL ŞARTLARINA UYULMADI"

Hastane yönetiminin protokol şartlarını esnetmek istediğini ancak kendilerinin bunu kabul etmediğini belirten Şahin, "Protokolde, ambulansı kooperatifimiz şoförü Ali Tepe ve hastaneden verilen Hamza Koparan dışında kimsenin kullanmamasını şart koştuk. 2011 yılından bu yana hastanemiz ambulanslarından 4 tanesi kullanılamaz hale geldi. Bu da deneyimsiz şoförlerin hatalarından dolayı kazaya maruz kalmasından kaynaklanmaktadır. İmzaladığımız protokolde Ali Tepe ve hastaneden görevlendirilen Hamza Koparan haricinde hiçbir şoförün kullanamayacağını belirtmiştik ancak buna uyulmadı. Ayrıca hastane yönetimi ambulansın köylerde, Evde Hasta Bakım Hizmetleri'nde, 112 Acil Servis'te başka şoförlere verilmesini istedi. Bunu kabul etmeyince hastane yetkilileri 19 Ağustos Çarşamba günü kooperatifte yetkili hiç kimse ile görüşmeden tek taraflı olarak protokolü iptal etti. Aynı gün ambulansın içinde bulunan hastaneye ait ilaç ve ekipmanları alarak ambulansı hastaneden çıkarttı" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çınar Mercedes Gazipaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title