Haberler

Hastalıkta, Sağlıkta !

Güncelleme:

Demet Akalının yeni klibin de bir balıkçıyı canlandıran Berkay, 2 gün süren klip çekimlerinden sonra hastalandı.


Denizde geçen klipte soğuk ve yağmurlu havaya maruz kalan Berkay, çekimlerin ardından yüksek ateş ile hastanede tedavi olmak zorunda kaldı. Şarkısının söz yazarı ve bestecisi, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Demet Akalın ise zatürre başlangıcı teşhisi konulan Berkayı hastanede de yalnız bırakmadı.

Demet Akalın kendisine Altın Plak getiren albümü Pırlanta nın dördüncü klibi 5 Yıl için geçtiğimiz günlerde şarkıda birlikte düet yaptığı aynı zamanda şarkının söz yazarı ve bestecisi olan Berkay ile birlikte kamera karşısına geçmişti. İstanbulun balıkçı köyü Garipçe de 2 gün süren çekimlerde havanın yağmurlu ve soğuk olması sahnelerin çoğunun denizde geçen Berkayı hasta etti.

40 derece ateş ile hastaneye kaldırılan Berkayı, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt yalnız bırakmadı. Serum ve ilaç tedavisi başlatılan Berkay hastaneden taburcu olduktan sonra Bursada konser verdi. Ancak ünlü şarkıcı konseri sonrasında yine yüksek ateş ile tekrar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Zatürre başlangıcı teşhisi konulan Berkayın fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Demet Akalın zatürre olmaktan zor kurtuldu yorumunu yaptı. Berkay ise 5 Yıl şarkısının radyolarda en çok istek alan şarkı olmasından sonra müzik listelerinde bir numaraya yerleşmesinin kendisine en iyi ilaç olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title