Haberler

Hastalığı Değil Bindiği Otobüs Canından Ediyordu

Manisa’da, tedavi olmak için gittiği hastane önünde bindiği özel halk otobüsünden akülü aracı ile birlikte yere düşen 78 yaşındaki engelli Eyüp Kırar, ölümden döndü.

Manisa'da, tedavi olmak için gittiği hastane önünde bindiği özel halk otobüsünden akülü aracı ile birlikte yere düşen 78 yaşındaki engelli Eyüp Kırar, ölümden döndü. Düşmenin etkisiyle kırılan akülü aracının demirleri ayağına saplanan Eyüp Kırar yaralandı.

Laleli mahallesinden, tedavi olmak için Manisa Devlet Hastanesi'ne giden 78 yaşındaki engelli Eyüp Kırar, iddiaya göre bindiği otobüsten akülü aracı ile birlikte yere düştü. Kırılan akülü aracının demirleri ayağına saplanan Eyüp Kırar, olaydan otobüs şoförünü sorumlu tuttu. Olayı gören öğrencilerin yardımıyla Manisa Bedensel Engelliler Derneğine getirilen, dernek üyesi engelli Eyüp Kırar, dernek başkanı Yasemin Yıldız'a şikayette bulundu.

"İNMEKTE ZORLANACAĞIMI SÖYLEDİM"

Engelli bir vatandaş olarak otobüs şoförlerinden kötü muamele gördüklerini öne süren Eyüp Kırar, "Otobüs şoförleri her zaman aynı şeyi yapıyor. Bizi taşımak zorlarına gidiyormuşçasına davranıyorlar. Bize kötü muamele yapıyorlar. Ben ona yanaşmadan düşeceğimi söyledim. Fakat dinlemedi beni tam yanaştırmadan inmemi istedi. Bende yüz üstü yere düştüm. Akülü aracım kırıldı. Kırılan demir ayağıma battı. Madem bizleri taşımak zorlarına gidiyor. Başta söylesinler ve taşımasınlar" dedi.

ŞOFÖR HAKKINDA TAZMİNAT DAVASI AÇILACAK

Üyesinin haline üzüldüğünü ve otobüs şoförüne tazminat davası açacaklarına dikkat çeken Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, "Ben otobüs şoförlerinden bıktım. Bunları şikayet ede ede adım şikayetçiye çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ne kadar duyarlı olursa olsun, otobüs şoförleri çok duyarsız. 'Ekmeğiniz bile bedava olacak' diyerek bize hakaret dahi ediyorlar. Devlet engelliler için yasa çıkardı fakat burada yasayı dinleyen yok. Eğer acizlerse engellileri taşımasınlar. Bizleri taşımasınlar. Bunları artık Allah'a şikayet ediyorum. Kamera kayıtları için büyükşehir belediyesine başvurdum. Şoföre 500 bin TL'lik tazminat açacağım. Adaletin tecelli ettiğini uygulatacağız. Artık yeter" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title