Haberler

101 Yaşındaki Hastaları Bile Taciz Eden Bakıcının Cezası Ağır Oldu

Güncelleme:

İngiltere'de bir hasta bakıcı, bakım evinde kalan hastalara cinsel tacizde bulunmaktan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Genç kadın, taciz ettiği kişileri videoya da çekmiş.

25 yaşındaki İngiliz Christina Sethi adlı hasta bakıcı, hastalarına cinsel tacizde bulunup bunları videoya çekmek nedeniyle 10 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

VİDEOYA DA ÇEKMİŞ

Sethi'nin, aralarında 101 yaşındaki bir hastanın da bulunduğu taciz videolarını erkek arkadaşına gönderdiği belirtildi.

ERKEK ARKADAŞINI TAHRİK ETMEK İSTEMİŞ

Hastalarının akli dengelerinin yerinde olmaması nedeniyle istismarın ortaya çıkmayacağını düşünen Sethi, mahkemede yaptığı açıklamada erkek arkadaşına videoları 'onu tahrik etmek' amacıyla gönderdiğini söyledi.

OLAYIN ORTAYA ÇIKMAYACAĞINI DÜŞÜNMÜŞ

Sethi, aralarında demans hastası olan hastalarını "olayları anlatamayacak" düzeyde oldukları için hedef aldığını açıkladı. Suçun ortaya çıkması ise fotoğrafları ve videoları, satın aldığı ikinci el bilgisayar içerisinde bulan bir kişi sayesinde oldu.

Polis tarafından "ahlakı bozuk ve çıkarcı" olarak betimlenen Sethi, Ocak 2014 ve Mayıs 2015 arası işlediği 5 cinsel taciz suçunu kabul etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (55)

Tülin:

Sapik kadin !!!

34
7
yanıtYanıtla
Tülin:

Ne alaka yaaa? Neden Kiskanacam

yanıt2
yanıt0
selim:

Amcama hastaligindan dolayi Serum veriliyordu. o Sabah erkenden hastahaneye gittik hemsire serumu amcama takti. amcam her zamanki gibi gözü yari kapali inliyor. o ara Doktor Hanim geldi gece gezmeye gitmis Sabah hastahaneye gezmelik kiyafetiyle ugramis. mini etek yüksek topuklar makyaj o bicim üzerine Beyaz önlügünü giymis amcama hatirini sordu amcam gözlerini faltasi gibi acti disler disarda keyfini bir görseniz dersiniz bu Adam hic hasta degil. onun icin türkiyeyede böyle hemsireler lazim.

19
16
yanıtYanıtla
Ece:

Masal anlatma...

yanıt33
yanıt4
sevgi özdemir:

hemşirenin anlamı kız kardeş demektir soruyorum size kız kardeşe böyle sapıkça şeyler düşünülür mü? Ne kadar çirkin değiştirin şu kafaları ya da sapık fikirlerinizi kendinize saklayın . . Bizlerde anneyiz kardeşiz evladız terbiyesizliğin alemi yok. . .

yanıt8
yanıt9
Bambam:

Hastanenin adresini verin. Bende hastalandım.(kadına)

30
4
yanıtYanıtla
nurettın:

boyle hasta bakıcıları olsun ulkemızde ben hemen hastalanırım bu devlet neresı ıse oraya tayın ıstemek lazım

22
9
yanıtYanıtla
Ask doktoru:

On sene hapisss olmaz evladim kari tas sutun on sene bekletilir mi hic gunahhhh caiz degil

23
7
yanıtYanıtla
Tülin:

Kadin Sapik Yorum yazan Erkeklerde aynisiniz...

24
6
yanıtYanıtla
Memo:

Kiz sen hic öpüsdünmü?

yanıt6
yanıt4
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title