Haberler

Hastalar Mhrs ile Muayene Sırası Alabilecek

Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile vatandaşlar, hastaneye gitmeden ister telefonla isterlerse de internet üzeri randevu alabilecekler.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, MHRS ile ilgili açılamalarda bulundu. Sistemin hasta yoğunluğunu azaltma açısından da önem taşıdığını söyleyen Pamukçu, "Son zamanlarda İl dışından gelen hastaların da artmasıyla oluşan yoğunluğun önüne MHRS ile geçilebilir. Bu sistemle hastalar, hastanede kalış sürelerini en aza indirmekle birlikte, hastanelerdeki yoğunluğu azaltmaya da katkı sunmuş olurlar. Hasta, randevu saatinden 30 dakika önce hastaneye giderek, vakit kaybetmeden uzman hekim tarafından muayene oluyor. Sabah 10.30-12.00, öğleden sonra 14.30- 16.00 saatleri MHRS için önerdiğimiz uygun zaman olup, ayrıca hasta almış olduğu randevuyu belirtilen zamandan 15 dakika öncesine kadar iptal etme imkanı da sahiptir" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukçu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title