Haberler

Hasta Yakınları Doktoru Darp Etti

Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asistan hekim olan Özgür Özerdoğan, akşam saatlerinde bir grup hasta yakını tarafından darp edildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistan hekim olan Özgür Özerdoğan, akşam saatlerinde bir grup hasta yakını tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Hastalarına bakılmadığını iddia eden bir grup, stajyer doktor Özgür Özerdoğan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine hasta yakınları, iç hastalıkları nöbetinde bulunan doktoru darp etti. Kafasına darbeler alan doktor, mesai arkadaşları tarafından tedavi edildi. Hastanenin güvenlik personeli tarafından kurtarılan doktor daha sonra darp raporu aldı.

Olayın ardından açıklama yapan Türk Tabipler Birliği Bolu-Düzce Tabip Odası Başkanlığı, "İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüs Ünitesi iç hastalıkları servisi nöbeti esnasında hasta yakınları tarafından darp edilmiş olan Dr. Özgür Özerdoğan'a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Olay sonrası kafa travması geçiren ve tedavi altına alınan meslektaşımıza acil şifalar diliyoruz. Olay adli makamlara iletilmiş olup, hastalarımızın sağlığı için büyük bir özveri ile çalışan sağlık personelimize yapılan çirkin saldırının en ağır şekilde cezalandırılması için konunun ilgili makamlarca yakın takip edileceğini umuyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzzet Baysal Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title