Haberler

Hasta Yakınları, Doktor ve Güvenlik Görevlisine Saldırdı

Zonguldak'ta inşaattan düşerek ağır yaralanan hastanın yakınları, hastanede doktor ve güvenlik görevlisine saldırdı.

Zonguldak'ta inşaattan düşerek ağır yaralanan hastanın yakınları, hastanede doktor ve güvenlik görevlisine saldırdı. Doktor başına,  güvenlik görevlisi de yüzüne aldığı darbeyle yaralandı. Olaya karışan 4 hasta yakını gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşerek ağır yaralanan 45 yaşındaki Mehmet Albayrak, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Albayrak'ın, yoğun bakımda yer olmaması nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edilmesi kararlaştırıldı. Bu sırada hastaneye gelen hasta yakınlarından ikisi, Albayrak'ın durumunun ağır olduğunu öğrenince hastane önünde baygınlık geçirdi. Bayılan yakınlarına müdahale edilmediğini savunan yaklaşık 10 kişilik grup, iddiaya göre acil servise girerek sağlık görevlilerine saldırdı. Doktor Seyit Hamit Ferah başına aldığı yumruk, güvenlik görevlisi de yüzüne gelen darbelerle yaralandı. Doktor ve güvenlik görevlisi, hastanede tedaviye alındı.

Hasta yakınları ise ambulansla sevk edilen Mehmet Albayrak'ın peşinden diğer hastaneye gitti. Polis, doktor ve güvenlik görevlisinin şikayetçi olduğu hasta yakınlarından 4'ünü daha sonra ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Yücel, hastaya acil serviste her türlü müdahalenin yapıldığını belirterek, "Hasta çok ağır geldi. Gerekli müdahalesi yapıldı. 'Müdahale edilmedi' diye bir şey yok. Ancak yakınlarından ikisi bayılıyor. Görevliler onların da içeriye getirilmesini istiyor. Ama o sırada bir kişi, onun peşinden de 10-15 kişilik grup acil servise girip darp ediyorlar. Doktorumuz müşahade altında. Görev yapacak durumda değil. Güvenlik görevlimiz de aynı şekilde. Geçen salı günü de buna benzer bir olay oldu. Artık bu olayların son bulmasını istiyoruz" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Albayrak Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (1)

cem:

öncelikle başhekim hakan yücel değil, hakan güzel . şifa aramak için geldiğiniz bir kurumda şiddete başvurmak sadece hayvanlıktır. saldırdığınız insanlar , hasta veya yaralı bir insanın ve yakınlarının içinde bulunduğu psikolojiyi çok iyi tahmin edebilmektedirler. ve çoğu kez şiddet uygulayanları bu nedenle affetmektedirler. peki darp ettiğniz insan şimdi daha mı iyi bakacak hastanıza. doktoru dövecek kadar vaktiniz varsa hastanızı 5 metre içeriye taşıyacak kadar da olmalı. biliyorum yargının size verdiği ceza çok az olacak. . ama Allah tan dilerimki son nefesinizde dr seyit hamit beye muhtaç kalırsınız inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title