Haberler

Batman'da İşsiz Babanın İntihar Girişimi

Güncelleme:

Batman'da hasta çocuğunu ziyaret etmek için otobüs bilet parasını bulamayan 24 yaşındaki Aydın Benek, 7'inci kata çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Batman'da hasta çocuğunu ziyaret etmek için otobüs bilet parasını bulamayan 24 yaşındaki Aydın Benek, 7'inci kata çıkıp intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen Belediye Başkanı Sabri Özdemir, baba Benek'i ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

Mersin'deki hastanede yatana kız çocuğunu ziyaret etmek için bilet parasını bulamayan Aydın Benek, Batman'da çok katlı otoparkın 7'inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin itfaiye ve güvenlik ekiplerine haber verilmesi üzerine Benek'in atlama ihtimaline karşı şişme branda açıldı.

İntihar etmek isteyen Benek, Belediye Başkanı Özdemir'in gelmesini istedi. Bunun üzerin olay yerine gelen Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, yaptığı görüşmeden sonra Benek'i ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Benek daha sonra ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Başkan Özdemir, Benek'in Mersin'deki bir hastanede yatan kızını görmek istediğini ancak bilet parası bulamayınca da bunalıma girdiği için böyle bir girişimde bulunduğunu belirterek, Kız çocuğu Mersin'de hastanede yatıyor. Evini de Mersin'e taşımış fakat bazı eşyaları Batman'da kalmış. Eşyalarını götürecek bilet parası yok. Otobüs firmalarıyla görüşmüş kimse yardımcı olmamış. Karakola gitmiş yardımcı olan olmamış, daha sonra belediyeye yardım istemek için gelmiş, ben de toplantıda olduğum için görüşemedik. Normalda gelen her vatandaş bizimle görüşebiliyor. Bu olumsuz gelişmeler üzerine ihtihar etemeye kalkışmış. Çocuğu da Mersin'de yoğun bakımda yatıyor. Gereken desteği vereceğiz bunu ona da ilettik ve intihardan vazgeçirdik dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabri Özdemir Batman Mersin Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title