Haberler

Hasta Bakıcı Hasta Kadına Tecavüz Etti

Güncelleme:

Samsun'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hasta bakıcı olarak çalışan 50 yaşındaki Coşkun H., tedavi gören bir kadın hastaya tecavüz etti.

Samsun'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hasta bakıcı olarak çalışan 50 yaşındaki Coşkun H., hastanede tedavi gören 29 yaşındaki C.K. adlı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SENİ KAPALI SERVİSE YATIRIRIM" DİYEREK TEHDİT ETTİ

Olay dün Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. Sinop'ta oturan ve eşinden ayrılan C.K. adlı kadın, girdiği bunalım sonucu bir hafta önce tedavi edilmek üzere Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı. İddiaya göre olay günü hastanede hasta bakıcı olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Coşkun H. genç kadına "Seni kapalı servise yatırırım" tehditiyle boş bir odaya götürüp burada tecavüz etti. Yaşadığı olayın ardından koğuşuna giden genç kadın başına gelenleri doktorlara anlattı. Hastane yönetimi de polise haber verince, hasta bakıcı gözaltına alındı.

"İLİŞKİYE GİRMEDİK"

Polise ifade veren Çoşkun H., "Benimle cinsel ilişkiye girmeyi kendisi istedi. Ancak ben onu öptüm ve elledim. İlişkiye girmedik" dedi. Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen hasta bakıcı, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

onemlı deyıl:

sayın okuyanlar olay uzucu veıbredlık olay adamın yaptı sapıklık bıranlık katılıyoz hepımız ama ama bayanın yaptıgı once ıstek sonra pısmanlık utanc bu sey olmadan soyleseydı oradakılere veya olurken cıglık atsaydı tumuyle haklıydı ama sımdı suphe var karsı koyma yoksa

7
45
yanıtYanıtla
allohasanallohasan@mynet.com:

akli dengesi yerinde olmayan bir insanın iradesi olabilirmi geri zekalı

yanıt0
yanıt0
EMRİN GELDİhez_25@hotmail.com:

KADIN AKIL HASTASI SEN ONDAN DAHA AKIL HASTASI

yanıt1
yanıt0
48:

yine mi samsun. . . her gün en pis olaylar samsun da. . .

46
3
yanıtYanıtla
sibel:

inş sanada aynısını ceza evinde yaparlar hasta bakıcısı

46
2
yanıtYanıtla
İDAM İDAM:

İDAM İSTİYORUZZ İDAMMMM

39
2
yanıtYanıtla
nazım baykal:

zaten kadın eşinden ayrılmış depresyon tedavisi görüyor, sana ne oluyor salak hem evini hemde aileni biranlık zevk uğruna yarım bırakıp kodese girdin

38
1
yanıtYanıtla
kilıç:

tecavüzcüleri hadım edecesinki caydırıcı olsun

38
1
yanıtYanıtla
Mert:

Samsunda özellikle özel idare eski adıyla köy hizmetleri denilen kurum özelliştirildikten sonra burada çalışan işçilerin çoğu başka kurumlara özellikle hastanelere hasta bakıcı olarak atandı. Bu hastanede de 3-4 kişi var bunun da onlardan olma ihtimali yüksek. Hiç bir eğitimden geçmemiş yıllarca atölyelerde dağlarda yollarda belden altı muhabbet yaparak çalışan bu kişileri buralara vermek ne kadar doğru ?

38
0
yanıtYanıtla
baba ali:

derhal işine son verıp izmıre gönderecen izmir bu tıp adamları kaldırma potanselıne sahıp

1
37
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title