Haberler

Hasta Annesi İçin İki Arkadaşıyla İşyerini Soydu

ANTALYA'da akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan 25 yaşındaki Ahmet Ada, hasta annesinin tedavisi için 2 arkadaşıyla birlikte çalıştığı işyerini soyma planı yaptı.

ANTALYA'da akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan 25 yaşındaki Ahmet Ada, hasta annesinin tedavisi için 2 arkadaşıyla birlikte çalıştığı işyerini soyma planı yaptı. 2 bin 950 TL çalınan soygun anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Soygun, 26 Mart günü saat 23.37 sıralarında Serik İlçesi, Gebiz Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Plakasız otomobille akaryakıt istasyonuna gelen iki kişi, ellerinde bulunan av tüfeğiyle iş yerinde bulunan Ahmet Ada'yı etkisiz hale getirdikten sonra 2 bin 950 TL'yi gasp etti. 2 soyguncu, tüfekle bir kez ateş açtıktan sonra işyerinden çıkıp uzaklaştı.

Gasp olayının ardından bölgede geniş çaplı araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede bulunan tüm güvenlik kameraları ve soygun anını günlerce inceledi. Yaklaşık 10 gün boyunca olayı çözmek için çalışan ekip, soygunu planlayan kişinin akaryakıt istasyonu çalışanı Ahmet Ada olduğunu tespit etti. Ahmet Ada ile bilrilkte soyguna karışan Levent Şahin ve Osman Keleş yakalanıp gözaltına alındı.

Ahmet Ada ifadesinde, soygunu pankreas kanseri olan annesi Hatice Ada'nın tedavisi için gerçekleştirdiğini ileri sürdü. 3 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Gebiz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title