Haberler

Hasköy'de Güvenlik Korucuları Yemin Etti

Hasköy ilçesinde 52 güvenlik korucusu, yemin töreninin ardından göreve başladı.

Hasköy ilçesinde 52 güvenlik korucusu, yemin töreninin ardından göreve başladı.

İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde görevlerine yeni başlayacak güvenlik korucuları için yemin töreni düzenlendi.

Törende konuşan Kaymakam Ahmet Özkan, güvenlik korucularının 2 haftalık zorunlu ve hazırlayıcı eğitim safhasını tamamladıklarını söyledi.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 52 güvenlik korucusunun görevine başlayacağını belirten Özkan, şunları kaydetti:

"İlçemizi bütün hain emellerden kurtarmak için birlikte olacağız. Allah'ın izniyle bu ülke ilelebet var olacak. Bu yağmurun altında biraz ıslanacağız ama bu kutsal vazifenin başlangıcı bereketli olacak inşallah. Bunun göstergesi de rahmetin tecellisi ve üç ayların başlangıcı. Öyle mübarek insanlarsınız ki Allah size bu işe başlangıcını böyle mübarek günde nasip etti. Tabi bu kardeşlerimizin bir özelliği daha var. Bunlar bir emanetin temsilcisi olacaklar. Hepsinin akrabaları, büyükleri emekli oldular. Onların emanetine de en güzel şekilde sahip çıkacaklarına inanıyorum."

Güvenlik korucusu Doğan Kardaş ise görevleri için canlarını feda etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Kardaş, "İlçemizde attığını vuran, kanunlara, nizamlara ve emirlere harfiyen uyan çelik yürekli, aslan yürekli birer korucu olduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin yüce Türk milletinin ve onun namusunun inançlı, yılmaz, sarsılmaz birer bekçisi olduk." dedi.

Törene Belediye Başkanı Mürsel Özen, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vedat Gül, Emniyet Amiri Uğur Çalık, kamu kurum amirleri ve güvenlik korucuları ile yakınları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Özkan Hasköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title