Haberler

Hasip Kaplan "Lanet Olsun" Deyip Yayını Terk Etti

Güncelleme:

Halk TV Ana Haber'e bağlanan HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, "Lanet olsun yayın anlayışınıza" diyerek canlı yayını terk etti.

Halk TV Ana haber yayınına bağlanan HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, "IŞİD çetelerine karşı onurlu bir mücadele veren özgürlük mücadelesi veren bir halkı Türkiye Cumhuriyeti'ne saldırıyorlar diyerek haber yapıyorsunuz. Lanet olsun bu haber anlayaşınıza sizi protesto ediyorum!" diyerek telefonu kapatarak kanalı protesto etti.

CHP'Lİ VEKİLDEN SERT TEPKİ

Bu olaydan sonra CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Kaplan'ı eleştirerek "Biz olanları görüyoruz. Hasip Kaplan'ın bu haberlerin neden yapıldığını çeketmesi gerekiyor" diyerek Kaplan'ın tavrının yanlış olduğunu ifade etti.

AYGÜN: YETER ARTIK BU YAPTIKLARINIZ

Özcan'dan sonra yayına bağlanan Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün de, Kaplan'ın bu protestosu sonrasında sesini oldukça yükselterek "Ne istiyorsunuz? Bizimle farkınız ne? Biz ne kadar özgürsek siz de o kadar özgürsünüz. Yeter artık bu yaptıklarınız" diyerek karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Özcan Kaplan Türkiye Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (121)

POSTTRAVMATİK SİTRES TABLOSU(ÇOCUKKEN):

NALET GELSİN HERYERDE REZİL ETMENİZ YETTİ ARTIK. SOKAKTA TAŞ MOLOTOF ATAN HDP, DAĞDA KATİL OLAN HDP-PKK SİZİN YÜZÜNÜZDEN KÜRDÜM DEMEYE YEMİN OLSUN UTANIYORUM YAHU. EMİN OLUN GEÇEN GARSON BODRUMDA OTELDE SORDU ANLADI ŞİVEMDEN MARDİNLİYİM DİYEMEDİM İSTANBULLUYUM DEDİM. LAN SİZ NE ZAMAN İNSAN OLACAKSINIZ. NE ZAMAN MEDENİ ÇAĞDAŞ BİRBERABER ÜLKEM VATANIM DİYEREK SORUNLARIMIZI AŞTIĞIMIZ BİR TÜRKİYEDE ÇOCUKLARIMIZ YAŞASIN BERABERCE REFAH İÇİNDE DİYECEKSİNİZ. SİZ NE ZAMAN BÖLÜNMEK UFAK LOKMA OLMAKTIR BİR OLALIM DİRİ OLALIM DİYECEKSİNİZ. NE ZAMAN ELİNE DİLİNE BELİNE ÖFKENE HAKİM OLACAKSIN SEN??

75
36
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

zaten kürtler senin gibi satılmış kanı bozuklar yüzünden bu acıyı çekiyor.

yanıt0
yanıt0
04:

faşitlere lanet olsun

27
61
yanıtYanıtla
CEMEVİANTALYA:

SENİN HALK TV DE NE İŞİN VARKİ. URANMAZ HERİF BÖLÜCÜ KATİL UZANTISI. KÜRTLERİ KULLANDINIZ TÜRKÜ KÜRDÜ BİRBİRİNE KIRDIRMA OYUNUNDA KUKLA OLDUNUZ. SENİN SOSYAL DEMOKRAT BİR ANLAYIŞ İÇİNDE OLAN HALK TV DE NE GİBİ BİR EKSTRA TOLERANSIN OLABİLİRDİ. SANA PKK PROPAGANDASIMI YAPTIRACAKTI. APONUN REKLAMINIMI YAPACAĞINI SANDIN KATİL BÖLÜCÜ

69
19
yanıtYanıtla
ahmet:

bu pkklılar işlerine gelince magdur olurlar bunlara acınmaz

55
24
yanıtYanıtla
murat soydan:

akp de bunlardan öğrendi mağdur taklidini

yanıt0
yanıt0
BenBenim:

Ne mi istiyoruz? Hic sadece fasist türklerle yasamak istemiyoruz. Okadar yani!

20
58
yanıtYanıtla
ulusalcı:

kürdistanda kuruldu bak hadi oraya gitsene tabi türkiyede ekmek elden su gölden sonra '''' dövlet bize bahmiyir'''' defolun da şu ülkenin kültür seviyesi yükselsin, bıktık sizin kaçak elektriğinizin faturasını ödemekten

yanıt0
yanıt0
sab:

gidinbuülkeden

yanıt0
yanıt0
sancarhan:

adamligin bittigi nokta, adamin dibinin dibi hasip

57
15
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title