Haberler

Haşere Zehirlemek İsterken, Apartman Sakinleri Zehirlendi

Uşak’ta bir apartmanın bodrum katında yapılan haşere ilaçlaması nedeniyle binanın farklı katlarında bulunan 11 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Uşak'ta bir apartmanın bodrum katında yapılan haşere ilaçlaması nedeniyle binanın farklı katlarında bulunan 11 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Uşak'ta Kurtuluş Mahallesi Ali Galip Kaya Sokak'ta bir apartmanın bodrum katındaki haşereler için ilaçlama yapıldı. Apartmanın bodrum katında pire ve benzeri haşere olduğunu fark eden apartman yönetimi, ilaçlama için özel bir firmanın görevlilerini çağırdı. İlaçlamadan kısa bir süre sonra binadaki dairelerde ikamet edenlerle, binada faaliyet gösteren bir haber ajansı çalışanlarında zehirlenme belirtileri ortaya çıktı. Durumun 112 Acil yardım ekiplerine bildirilmesiyle 1'i gazeteci toplam 11 kişi, ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. Zehirlendikleri anlaşılan 11 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Galip Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title