Haberler

Hasankeyf Kaymakamına İmzalı Kitap Hediye Etti

Güncelleme:

Batman Hasankeyf ilçesi, Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesinde, coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Güney Utkun, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca'yı ziyaret etti.

Batman Hasankeyf ilçesi, Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, coğrafya öğretmeni olarak görev yapan eğitimci yazar Güney Utkun, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca'yı ziyaret etti.

Utkun, Hasankeyf Kaymakamı ile uzun süren bir sohbet eşliğinde; toplumsal, sosyal ve kültürel konulara değinip, gerek eğitim ve gençlik, gerekse kitaplar adına bir görüşme yaptı. Eğitimci yazar Utkun, Kaymakam Temel Ayca'ya imzaladığı kitabından hediye etti.

Kaymakam Temel Ayca; Türkiye'de her geçen gün kitaplara olan ilginin arttığını, zamanla daha çok okuyan bir neslin yetiştiğini, devletin bu konuyu önemseyip her geçen gün ciddi manada desteğini arttırdığını ifade etti. Ayca; "İlçemizde görev yapan eğitimci yazar Güney Utkun'u tebrik ediyoruz. Edebiyatla, sanatla, kültürel etkinliklerle uğraşan, emek veren, özverili daha nice yazarlarımızın eğitim camiasından çıkmasını temenni ediyorum" dedi.

Batman'ın Hasankeyf ilçesi, Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Güney Utkun, yazmış olduğu 'Aşk-ı Rana' adlı romanıyla, çok kısa bir sürede büyük bir başarı gösterip; 20 bin adet baskı yaptırdığı kitabi ile tüm ülkede kitapseverlerle buluştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Temel AYCA Hasankeyf Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title