Haberler

Hasan Türkyılmaz "Hep Birlikte Türkiye"Yiz"

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, Etimesgut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Koç ve Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan’ı ziyaret etti.

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, Etimesgut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Koç ve Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan'ı ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türkyılmaz Ankara'da Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan'ı sendika genel merkezinde ziyaret etti.

Türkyılmaz ziyaretle ilgili olarak "Ülke yönetiminde STK'ların önemi ve asıl emek yoğun çalışan işçi kardeşlerimizin sorunlarının çözümünde STK - Siyaset ilişkilerini değerlendirdik. Genel Başkanımız Seytar Aslan'a ve ziyarette bizimle birlikte olan Genel Başkan yardımcısı Ali Bilgin'e teşekkür ediyoruz. Biz İşçisi ve memuru ile Köylüsü ve şehirlisi ile Esnafı ve sanayicisi ile Hülasa tüm toplum katmanları ile birlikte Türkiye'yiz ve hep birlikte kardeşiz" dedi.

Türkyılmaz sonrasında ise Etimesgut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Koç'u ziyaret etti. Türkıyılmaz, "Kamu Hastaneler Birliği Başkan Yardımcılığı kuruluşunda görev alarak hastanelerin ülkemizde tek çatı altında birleştirmesinde görev alan değerli bürokratımız Orhan Koç'u şimdiki görev yeri olan Etimesgut Devlet Hastanesi Başhekimlik makamında ziyaret ettik. Kendisi ile ülkemizin sağlıkta kat ettiği mesafeyi ve geleceğe dönük olması gerekenleri değerlendirdik. Ülkemiz ve insanımıza ne yapılsa hakkettiği bilinci içersinde ve şuurundaki bürokratlarımızın adetinin artması ile gelişmişlik ve kalkınmamız daha kısa zamanda gerçekleşeceği bir hakikattır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Türkyılmaz Orhan Koç Etimesgut Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title