Haberler

Hasan Subaşı: "Deneyimli Siyasetçilere İhtiyaç Var"

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, seçim çalışması kapsamında Korkuteli’de vatandaşlarla buluştu.

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, seçim çalışması kapsamında Korkuteli'de vatandaşlarla buluştu. Subaşı, Türkiye'de deneyimli siyasetçi eksikliğini fark ettiğini belirterek " Antalya'nın ve ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda deneyimli siyasetçilere ihtiyaç var. Katkı sunmak gerektiği düşüncesindeyim. Demokrasi, adalet ve özgürlük alanındaki daralma toplumu bunaltmaktadır" dedi.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimde milletvekilliği için Bağımsız Aday Hasan Subaşı, Korkuteli'de vatandaşlarla buluştu. Subaşı, Türkiye'nin yeni bir seçim süreci içine girdiğini ifade etti. Bu süreçte sivil toplum örgütleriyle ve siyaset yaptığı arkadaşlarıyla görüştüğünü vurgulayan Subaşı, "30 yıldır siyasetin içindeyim. Belediye başkanlığım sırasında 10 yıl süreyle pek çoğunuzla yakından çalışma fırsatı buldum. Hep birlikte çok önemli projeler yaparak hayata geçirdik. Yerel yönetimler demokrasinin okuludur. Demokrasinin en güzel örnekleri yerel yönetimlerde ortaya konulabilir. Beraber çalıştığımız demokrasi kültürümüzün gelişmesi konusunda önemli mesafeler kat ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde pek çok konuda ve proje ürettiğini ifade eden Hasan Subaşı, "Vatandaşın işini yaparken "hangi partiye bağlısınız" diye sormadım. Herkesle kol kola, keyifle Antalya'nın bütün hizmetleri için seferber olduk. Antalya'da binlerce vatandaşımızın tapu sorununu çözdük. Bütün sorunları ortadan kaldıramadık belki ama iyi niyetle ve gayretle bütün sorunların üzerine gittik. Sizin desteğinizle sizin sesiniz olma konusunda daha güçlü mücadele edebilirim. Antalya bize güç verirse, elimizden gelen bütün çabayı gösteririm" dedi.

"DENEYİMLİ SİYASETÇİLERE İHTİYAÇ VAR"

Türkiye'nin siyasi hayatına baktığında deneyimli siyasetçi eksikliğini gören Subaşı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Antalya'nın ve ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda deneyimli siyasetçilere ihtiyaç var. Katkı sunmak gerektiği düşüncesindeyim. Demokrasi, adalet ve özgürlük alanındaki daralma toplumu bunaltmaktadır. Partiler, parti içi demokrasilerini lüks ve gereksiz görüyor. Oysa işleyen demokratik mekanizmalar milletvekilleri ile toplumun bağını sağlar aksi halde görüldüğü gibi parlamento işlevini kaybeder. Rejim tartışılacaktır ve çözüm süreci gündemde olacaktır. O nedenle kurucu meclis önemine sahiptir. Keşke halkın temsiline ilişkin sağlıklı demokratik mekanizmalar geliştirilmiş olsaydı. Tüzüklerinde ön seçim zorunluluğu olan partiler bile üye kayıtlarını güncelleyip düzgün hale getirmedikleri için yapmak zorunda kaldıkları ön seçimlerle sağlıklı sonuç almakta zorlanmaktadırlar" diye konuştu.

Türkiye'de bozulan siyasi atmosferin sivil toplum ve siyasetçilerin ortaklaşa çalışmasıyla düzelebileceğini hatırlatan Subaşı, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Ben bir siyasetçiyim. Bugün gelinen noktada deneyimimle katkım olabilir mi? diye düşündüğüm zaman uzaktan seyretme lüksümüzün olmadığını, sorumluluk almam gerektiğini, sizler gibi birçok kesim dile getiriyor. Sonuç olarak; sivil toplum ve siyasetçilerin duyarlılığının sorunların çözümünde katlı sağlayacağı inancındayım. Bizden beklenti varsa gereğini yapacağız." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Subaşı Korkuteli Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title