Haberler

Hasan Şaş: Olcan Adın Anadolu Topçusu

Güncelleme:

Galatasaray'ın efsane ismi, Olcan Adın'ın Galatasaray'da hayal kırıklığı yarattığını ifade ederken milli futbolcu için "Anadolu topçusu" yorumunda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u kendi sahasında 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da bazı futbolcuların performansı büyük hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Hamza Hamzaoğlu'nun taktik planı çerçevesinde sağ kanatta oynayan Umut Bulut, beklentilerin çok uzağında kalıp sarı-kırmızılı taraftarların ıslıkların maruz kalırken, Olcan Adın ise yine hayal kırıklığının ötesine geçemedi.

OLCAN HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Galatasaray'a büyük ümitler ile transfer olan ancak bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Olcan Adın, Gaziantepspor karşısında da hayal kırıklığı yarattı. Olcan Adın'ın performansı değerlendiren Hasan Şaş da milli futbolcunun büyük bir potansiyelinin olduğunu ancak büyük takımda oynama güdüsünün başka bir özellik gerektiğini ifade etti.

"OLCAN, ANADOLU TOPÇUSU"

Olcan Adın'ın Galatasaray'da silik bir performans yaptığını ifade eden Şaş, "Bazı futbolcular vardır büyük takımlarda oynayamaz ama Anadolu takımlarında inanılmaz işler yaparlar. Olcan da böyle. Önce Gaziantepspor ardından da Trabzonspor'da yaptıkları ortada, ancak Galatasaray'da olmadı. Galatasaray'a direkt 11 oyuncusu olarak geldi ancak şu ana kadar ki performansı ortada. Trabzonsporlu Erkan Zengin de böyle bir futbolcu" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gaziantepspor Galatasaray Olcan Adın Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

SeverMobil-IOS:

Hasan sen Avrupa'da öynadında bizim haberimizi mi yok

3
13
yanıtYanıtla
yusuf baykalMobil-ANDROID:

hasan şaş sen trabzonu kucuk takım gorucek kadar az beyinli futbol yorumcususun. Seni o ekranda konuşturan yapımcı bir düşünsün.

0
9
yanıtYanıtla
Güngör Erol:

Hasan Şaş''a yüzde yüz katılıyorum, lakin Hamza Hamzaoğlu''nun ısrarı insanı deli ediyor, kaç maç oldu Olcan, Umut, Sabri, sabır taşını çatlatır, Şampiyonluk ayağımıza kadar gelmişken, 4 ncü yıldız bizim için bas bas bağırırken vede 6 maç kalmışken Şampiyonluk adına bu futbolcularda ısrar etme hoca. . .

5
0
yanıtYanıtla
YUNUS EMRE:

kendini çok beğenme kul katında, ne kendini beğenmişler var toprak altında. . . .

3
1
yanıtYanıtla
hasan şaşti:

bu hasan şaşdi dimi :)

1
1
yanıtYanıtla
Halis. OrMobil-IOS:

Selam hasani. Sasi. Destelliy. Tatabzon spor. Kucûk. Takim bunu. Bôyle. Bilsinlerki Bosuna buyûk. Laflar. SÔYLEMEYIN

0
0
yanıtYanıtla
kemal paşa:

olcan defans değil, telesin önünde oynasa. diye aklıma takılıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title