Haberler

Hasan Şaş'ın Galatasaray'ı Reddetme Sebebi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Galarasaray'ın efsane isimlerinden Ergün Penbe, Hasan Şaş'ın, Riekerink'in yardımcısı olmak istemediği için teklifi reddettiğini söyledi.

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink göreve getirilmeden önce Bülent Ünder, Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş'a yapılan tekliflere olumsuz cevap alındı. Sarı-kırmızılıların efsane isimlerinden Ergün Penbe yaşanan teknik direktör süreci konusunda açıklamada bulunarak Bülent Korkmaz'ın yönetime güvenemediği için teklifi kabul etmediğini; Hasan Şaş'ın da Riekerink'in yardımcısı olmak istemediğini söyledi.

ERGÜN PENBE: YÖNETİME GÜVENEMEDİM

TRT Spor'da konuşan Penbe, "Önce Bülent Ünder'e gidildi, ama kabul etmedi Bülent Hoca. Sonra Bülent Korkmaz'a gidildi. Önce 1.5 yıllık teklif yapıldı, sonra da 9 haftaya düşürüldü. Yönetime güvenmediğim ve verilen sözlerin şu ana kadar tutulmadığı için teklifi kabul etmedi. 1.5 senelik sözleşme 9 haftaya düşürülüyor." ifadelerini kullandı.

PENBE: HASAN ŞAŞ KABUL ETMEDİ

Hasan Şaş'a yapılan teklifin detaylarını da anlatan Ergün Penbe, "Sonra Hasan'a bir teklif gitti. 'Hollandalı başınızda, sen ve Orhan da yardımcıları olun, üçünüz yönetin' denmiş. Hasan ise 'Ben gelirsem ekibimle gelirim' diyerek teklifi reddetmiş.'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Ünder Galatasaray Ergün Penbe Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

zırt pırt çıkan reklamlar:

yersiz ve gereksiz reklamlarınız yüzünden bir daha bu siteye girmiyeceğimm

19
0
yanıtYanıtla
cemal:

hasana o şans verilebilirdi bence. hasana 1, 5 yıllık kontrat yap al sana guardiola gibi efsane olur ama bu yönetim ve yabancı hayranlığı zor

13
2
yanıtYanıtla
ax12:

bu yönetim gsyi küme düşürecek anlaşılan bu kadar çapsız işbeceremeyen bir yönetim olur mu ya aldıkları verdikleri her oyuncu olayı yanlış hamzayı gönderip moruk denizliyi getirdiler oda takımı batırdı oda yanlıştı yeni yapılanmayı bu çapsızlar YAPAMAZ çok net

9
3
yanıtYanıtla
ee:

hasandan teknik drektör falan olmaz tv de bir yorumları var zaten insan çileden çıkar sanki futbola yeni başlamış

1
2
yanıtYanıtla
gs 31:

sas senden terıme fedai olur

1
1
yanıtYanıtla
gs 31:

h şaş senden bı cacık olmz hamzanın sucu neydı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title