Haberler

Hasan Şaş: Çalıştığım Kulüpte Ali Dürüst Gibi İsmin Olmasını İsterim

Güncelleme:

Galatasaray eski antrenörü Hasan Şaş, "Bundan sonra hangi kulüpte çalışırsam yanımda Ali Dürüst gibi bir yöneticinin olmasını çok isterim. Muhteşem yönetir." dedi.

Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, sarı kırmızılı takımın bu duruma düşebileceğini daha önce söylediğini hatırlatarak, " Galatasaray'ın oyun gücü yok" dedi. Şaş, bundan sonra herhangi bir takımda görev alması durumunda Ali Dürüst'ü mutlaka yanında isteyeceğini de ifade etti.

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş, NTV Spor'da katıldığı 90+ programında, sarı-kırmızılı takımın Kasımpaşa karşısındaki oyununu değerlendirdi. Şaş, Mustafa Denizli'yi bekleyen dönem hakkında da yorumlarda bulundu.

Hasan Şaş'ın değerlendirmeleri şöyle:

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN TAKIMI İÇİN DEVRE ARASINI BEKLEMELİYİZ"

Elimizde hiçbir veri yok. Takımın kurmayları farklı. Mustafa Denizli bu kadronun üzerine gelip bir şeyler yapmaya çalıştı. Oldu mu? Olmadı... Yani bugün Mustafa Hoca yerine Hamza Hoca'yı koyun. Hiçbir değişiklik yoktu. Mustafa Denizli'nin takımı diyebilmemiz için devre arasını beklememiz gerek. Ama o zamana kadar maç kazanması da lazım.

"EMRE ÇOLAK, SELÇUK'UN YANINDA OYNAMAMALI"

Emre Çolak'ın hangi kadroda, hangi oyun sisteminde oynadığı çok önemlidir. Belki de en iyi maçı. Ama o zaman orta saha gibi orta saha vardı. Emre Çolak'ın oynayacağı en iyi oyun set oyunudur. Belki de set oynama konusunda Sneijder'in önündedir. Emre Selçuk'un yanında oynayarak olmaz...

"HAKAN BALTA'DAN SOL BEK OLMAZ"

Hakan Balta, 32-33 yaşında... Büyük takımların beklerinin gitmesi gereken uzun mesafeler var. Ama Hakan Balta oranın oyuncusu değil artık. Hakan Balta buradan gidebilir mi? Çok zor. Hakan Balta'nın en iyi oynadığı yer, arkasında 20 metre vardır, bunu oyun zekasıyla çözer. 9 kilometrelik mesafelerde koşularla bunu çözer ama sol bekle bunu çözemez.

"BU DURUMA DÜŞEBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİK"

Galatasaray'ın bu duruma düşebileceğini söyledik. Geçen senenin 27. ve 28. haftasından bu yana eleştirdiğimiz konu; oyun gücü olmaması. Sıkıntı çekebileceğini söyledik. 'Bu top girmeyebilir', 'Muslera bunu yiyebilir'' diye... Keşke her dönemde büyük takımda oynarken, skoru yakalayan ekip olsaydık. Sıkıntı şurada; oyun gücünün olmaması. Galatasaray bu oyun gücünü mutlaka ele almalı.

Elindeki mevcut kadroyla bunları yapamayabilirsin ama devre arasında birkaç hamleyle bunlar tamamlanabilir. Ben büyük takımlarda '1 puan bizim için kazanç'a karşıyım.

"MUSTAFA HOCANIN ÜZERİNDEKİ BASKI DAHA FAZLA"

Hamza Hoca'nın üzerindeki baskı ile Mustafa Hoca üzerindeki baskı arasında büyük farklar var. Mustafa Hoca'nın gelişi, 3 kupalı bir teknik direktörün ardından. Mustafa Hoca'nın üzerindeki baskı Hamzaoğlu'ndan daha fazla.

"ALİ DÜRÜST MUHTEŞEM YÖNETİR"

Mustafa Hoca'nın o kulüpte gerçekten kendi yanında hissettiği kişilere ihtiyacı var. Sadece Mustafa Hoca'nın çözeceği işler değil. Bundan sonra bir kulüpte çalışırsam, yanımda Ali Dürüst gibi bir yöneticinin olmasını çok isterim. Muhteşem yönetir.

Bu oyuncu bu oyuncudan daha büyük fark yarattı dersek yanlış olur. Sneijder'in ön planda olmadığı, Burak'ın sorumluluğu fazla almadığı, Selçuk'un oyunu tutmaması, diğer oyuncuların fazla sorumluluk almaması... 5 yıldız üzerinden düşünürsek 2.5 alabilen oyuncu yoktu. Muslera, Sneijder geçen sene 5 oynadı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Hoca Galatasaray Ali Dürüst Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

MİSAFİR:

esas senin gibi kavğaçılar olacak bumaç gs dı kavğayla burun kırmalarla huuçççuuuummmmm maçkavğalarıla maç alan sözde sporcu sunuzdu yalan?mı?şaş

0
1
yanıtYanıtla
koylu:

iyi hasan bey gitiyin takimlara ali beyide gotur sirasiyla deyil ya parasiyla verirsin ayliyini tamam la kafayimi yedin sen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title